Türk Milletinin 24 Haziran İmtihanı -7-

24 Haziran erken seçimleri, ülkemizdeki yürütme ve yasama açısından yeni bir dönem ve milat olduğunu vurgulamıştık. Anlamayan ve anlamamakta da ısrar edenler için tekrarda Ahsen vardır kaidesi gereğince bir daha anlatmaya ve izah etmeye çalışalım! 24 Haziran seçimleri, normal seçim takvimine 18 ay gibi bir zaman olmasına rağmen neden erkene alınmıştır? Seçimin erken alınmasında devletimizin bekası ve milletimizin de birliği adına içeriden ve dışarıdan başkaca tehditler ve sıkıntılar var mıdır? Bu tehditler nelerdir? Seçim takviminin açıklanması ile birlikte içeride ve dışarıda cereyan eden gelişmeler ve işbirlikçi siyasiler tarafından yapılan açıklamalar normal midir?  Tüm bu gelişmeler neden olmaktadır? Tüm bu yaşanan gelişmeler ve siyasi açıklamalar kendi seyrinde mi olmaktadır?  Arka planı da var mıdır? Yüz yıllardır anlamakta, çözüm üretmekte ve aksiyon geliştirmekte zorlandığımız için bu tür gelişmelerde çok büyük değerlerimizi kaybettik, gelişmemizi, kalkınmamızı geciktirdik ve günümüzde halen kaybetmeye devam ediyoruz! Artık yeter demenin vaktidir! Artık yeter! Artık, Devlet yönetim sisteminde yeni bir dönem ve sürecin başlamasının şimdi tam vaktidir.  Tekrarı olmayacaktır, Vakit şimdi!

Küresel güçler ve finans çevrelerinin çıkarları zaviyesinden Türkiye Cumhuriyeti Devleti ne kadar kullanışlı, ne kadar söz dinleyen ve ne kadar da kontrol edilebilir bir konumda olması çok elzem ve önemlidir. Bu durumdan küresel güçlerin çıkarları açından bir milim kayma olduğu zamanlarda nelerle karşılaştığımız tarih sayfalarımızda doludur; Darbeler, muhtıralar, post modern darbeler, ekonomik ve sosyal krizler! Sosyal, Siyasi ve ekonomi tarihimizdeki tüm bu darbeler ve krizler neden olmaktadır? Bu darbelerde kaybedilen beşeri ve ekonomik değerlerle ülkemiz kalkınmış ve gelişmiş ülkeler sınıfında olabilirdi! Muasır medeniyet seviyesi, sosyal ve bireysel olarak da daha müreffeh bir toplum olabilirdik! Türk Devleti ve asil Türk milletinin kalkınmış ve gelişmiş olması kimleri rahatsız etmektedir?  Neden? Mazlum milletlerin umudu konumunda olan asil Türk milletinin uyanmaması,  gelişmesi ve kalkınmasını da tamamlamış güçlü bir devlet olmaması için küresel güçler ve işbirlikçiler tarafından ne gerekiyorsa yüz yıllardır yapılmaktadır! Artık yeter! Artık, Türk Devleti ve asil Türk Milletinin ayağa kalkma ve mazlum milletlerin umudu adına büyük ve güçlü bir devlet olma vaktidir!

24 Haziran erken seçim tarihinin açıklanması, aday adaylığı süreci, sonra da adayların açıklanması ve YSK’ ya da listelerin tesliminden sonraki süreçte, kara bir propaganda ve algı operasyonlarına şahit olmaktayız.  Tüm bu kara propaganda ve algı operasyonlarını içeriden kimler yapmaktadır? Kara propaganda ve algı operasyonlarına da dışarıdan destek olan küresel ve başkaca güçler var mıdır? Hadi canım dediğinizi de duyar gibiyim!  Çok da abarttın, olur, mu böyle şeyler! Türkiye’nin seçimlerine dışarıdan neden karışsınlar ve adamların işleri yok mu dediğinizi de işitir gibiyim!  Algı operasyonları ve kara propaganda bu ülkenin bin yıllık tarihinde ve günümüzde de her saniye olmaktadır!  Neden? Yüz yıl önce bu toplumu da böyle kandırmadılar mı?  Kocaman imparatorluğumuzu da bu şekildeki kara propaganda operasyonları ile yıkıp ve parça parça ettiler!  Milyonlarca insanımızı da böyle zamanlarda kaybettik?  Artık Yeter! Artık,  Bölgemiz ve ülkemizde Barış, huzur ve Selamet vaktidir!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan; Türkiye yeni bir seçimle birlikte yeni bir yönetim sistemine geçmenin arifesindedir. Hedefimiz önümüzdeki dönemde ülkemizi yasamasıyla, yürütmesiyle ve yargısıyla her alanda daha da ileriye götürmektir. Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ülkemizin 200 yılı bulan yönetim sistemi arayışlarının zirvesidir. 1920’de açılan Büyük Millet Meclisi ve Cumhuriyetimizin kuruluşu milli iradenin en büyük şahlanışıydı. Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi, dünyanın ve bölgemizin içinden geçtiği büyük dönüşümden ülkemizin hedeflerine ulaşarak çıkması bakımından büyük bir imkandır. Gelin Türkiyeyi 2023 hedeflerine hep birlikte ulaştıralım. Gelin çocuklarımıza 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilecekleri bir zemini hep birlikte kuralım. Bunun için biz 24 Haziran seçimlerinde milletimize güçlü Meclis, güçlü Hükumet ve güçlü Türkiye sözü veriyoruz, vurgularının da çok manidar ve dikkate değer olduğu kanaatindeyim. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsına karşı vatandaşlarımız tarafından olan güveni ve muhabbeti  sindiremeyen ve bitiremeyen küresel güçler ve içimizdeki işbirlikçiler..  Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi için Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oyları verebileceği, fakat TBMM seçimlerinde ise başka bir partiye tercihlerini kullanabilecekleri noktasındaki dedi kodu, sufle ve fısıltı gazetelerinin de hezeyanlarına şahit olmaktayız! Neden ve Nasıl? Kim veya kimler yapmaktadır? Böyle bir durum kim veya kimlerin işine gelmektedir? Bağımsız bir Türkiye’den kimler rahatsız olmaktadır? Güçlü bir Türkiye’den kimler sıkıntı duymaktadır?  Vakit, Türkiye vaktidir! Vakit, Bağımsız,  kalkınmış, gelişmiş ve güçlü bir Türkiye vaktidir! Vakit, Devleti ve Milleti ile bütünleşmiş, bir ve beraber Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında ve Yeni kapı’da olduğu gibi kenetlenmiş ve büyük Türkiye vaktidir! Küresel güçler ve işbirlikçiler, patlasalar ve çatlasalar da Bağımsız ve güçlü ve 2023 – 2053 ve 23071 hedefleri doğrultusundaki Türkiye’nin önüne geçemeyecek, durduramayacaktır! Vakit, BİRLİK, BERABERLİK ve KARDEŞLİK vaktidir! Vakit, Ayrılık ve Gayrilik vakti hiç değildir!

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir