İşbirlikçiler üzerinden; Rövanşını Almaya Çalışıyorlar!

15 Temmuz Gecesinin;  İşbirlikçiler üzerinden; Rövanşını Almaya Çalışıyorlar!

15 Temmuz hain darbe ve işgal girişimi sonrası, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında, iş âleminde, özellikle emniyet teşkilatında, yargıda, üniversitelerde ve belediyelerde, devletine ve milletine ihanet edenlere yönelik, hain el çektirme operasyonları devam etmektedir. Tüm kamu kurum ve kuruluşları ve iş âlemindeki hain el çektirme işlemi bir an önce bitirilmelidir. Devlet normal rutin işlerine acilen dönmelidir. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarındaki masum insanlar ve çalışanlar ‘istim‘ üzerinde beklemektedir.  Kripto elemanlarını korumak ve perdelemek adına çok değişik girişimlerde ve atraksiyonlarda bulunmaktalar. Ekonomi acilen rayına oturmalıdır. Bir iletişimci olarak, kamuoyunda, iş âlemindeki gözlemlerimiz, izlenimlerimiz ve tespitlerimizi, kamuoyu ve yetkililerle paylaşmak, sesli olarak düşünmek gerektiği kanaatindeyim.

Karşımızda, dünyanın en iyi istihbarat örgütleri ve devletleri tarafından eğitilmiş, yetiştirilmiş, bu ülkenin ve milletin kalbine yerleştirilmiş bir kadro ile karşı karşıyayız. Bunlar da plan, taktik ve oyun bitmez. Aklımızın alamayacağı tür ve çeşitlilikte planlarını devreye sokmak, Erdoğan ’sız bir Türkiye adına, anlaşma yapamayacakları hiçbir kurum, devlet, örgüt ve birey yoktur. AK Parti teşkilatlarındaki AKP’liler de aynı konumdadır.AK Parti teşkilatlarınınormal şekilde görevden almalar, genel merkez teşkilat yönetiminde, partiye zarar vereceğine yönelik bir kaygı taşınıyorsa; Acilen Olağanüstü kongreye gidilmelidir. AK Parti teşkilatları ve AK Partili belediyelerdeki AKP’lilerdentemizlenmediği, taşeron ve işbirlikçilerden arınmadığı müddetçe, 15 Temmuz başarısız hain darbe ve işgal girişimine karşılık, değişik türdeki darbelerin sonu gelmeyecektir, diye düşünüyorum.

Sayın Cumhurbaşkanım, Başkomutanım ve tüm karar veren makamlardan RİCA ediyorum! 15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminde başarılı olamayan; Dâhili ve harici hainler, taşeronlar ve işbirlikçileri; Son günlerde, doğu bölgemizde  ‘TERÖR’ üzerinden gelmekteler. Beklemeye aldıkları, kullanılmaya müsait olan tüm bireylerini ve örgütlerini; PKK, PYD, PYJ, DAİŞ vb. her ne var ise sahaya sürdüler. 7 Ağustosta Şahlanan; BİRLİK, BERABERLİK, KARDEŞLİK ve hep birlikte TÜRKİYE ruhumuza darbe vurmaya çalışıyorlar. Tüm Türkiye’de uyuyan hücrelerini devreye sokma durumları dahi olabilir. Devlet olarak OHAL kapsamı çerçevesinde bu bölgede istikrar ve sükûnetin gelmesi adına her türlü girişimler, tedbirler acilen alınmalı ve uygulamaya geçilmelidir. Tüm Türkiye’de ve bölgede Devletimizin gücü ve varlığı hissedilmelidir. Bölgenin sükûnete ve huzura erdirilmesi adına; ‘ Sıkıyönetim ‘ ilan edilmeli diye düşünüyorum.

Bankalar ve finans kurumları üzerinden ‘EKONOMİK’ kaos ve sıkıntı çıkarmak peşindeler… Esnaf ve tüccarımızı ‘ZOR’ durumda bırakmaya, ekonomiyi ‘KİLİTLEMEYE’ çalışıyorlar… Bankalar ve finans kurum yöneticileri tarafından; Esnaf ve tüccarlarımıza, finans noktasında olmadık bahaneler ve sorunlar ileri sürülmektedir. Esnaf ve tüccarımızın bankalara olan kredi vb. borçlarına yönelik olarak, Devletimiz,  BDDK ile görüşme ve anlaşmalar çerçevesinde, borç erteleme veya yeniden yapılandırma vb. çözümler getirilmelidir. Esnaf ve tüccarı,  ekonomik olarak bitirmeye ve sokağa dökmeye yönelik girimler devam etmektedir. Esnaf ve tüccar, toplumumuzun ve ülkemizin sosyolojik olarak orta direği,  gerçekten çok sıkıntılı bir süreç ile karşı karşıyadır. 

7 Ağustos tarihinde Yenikapı’da Şahlanan; BİRLİK, BERABERLİK, KARDEŞLİK ve Hep birlikte TÜRKİYE ruhumuza, fitne ve her türlü girişimlerle darbe vurmaya çalışmaktalar. TÜM Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki Kripto hainler ve işbirlikçileri; Kendilerinden olanları koruma ve kollama adına, Masum insanları şikâyet ve iftiralarla başka hesaplar peşindeler. Kriptolarını korumak ve kollamak adına; ” CAMBAZA BAK ve PERDELEME ” operasyonları, artarak devam etmekte ve düzenlenmektedir. Kripto hainler üzerinden; ‘FİTNE ve İÇ SAVAŞ’ peşindeler… Masum insanların hem kendileri ve hem de aile çevrelerinin bu süreçte çok canı yanmaktadır.

Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızdaki kripto hainler ve işbirlikçileri; Hesaplarına EL Konulan ‘ESNAF ve TÜCCAR’ çalışanlarını SOKAĞA dökme girişimleri ve operasyonları peşindeler… El konulan hesap sahibi firmalara; Outsourcing veren, taşeron iş yapan küçük işletmeler de ZOR durumda bırakılmak istenmektedir. İşletmeler KEYFİ olarak kapatılmak suretiyle; vatandaşlarımız, ÇALIŞANLAR ve küçük işletmeler ‘MAĞDUR’ edilmeye çalışılmaktadır. Bu yöntemle Tüm Türkiye’de SOSYAL PATLAMA peşindeler… Kamuoyunu, Özellikle de ‘Küçük İşletmeleri, Çalışanları ve Ailelerini’ Rahatlatacak ‘TEDBİR ve ÖNLEMLER’ ACİLEN alınmalıdır.

Sonsuz Kudret Sahibi Yüce Allah, biz inanlara, düşmanlarımıza ve düşman görünümlülere karşı, Enfalsuresinde ’ Ve Ey Müslümanlar! Onlara karşı ( düşmanlarınıza karşı ) gücünüzün yettiği her kuvvetten ve bağlı atlardan hazırlayınız. Bununla Allah Teâlâ’nın düşmanını, sizin düşmanınızı ve onlardan başkalarını ki bunları siz bilmezsiniz, Allah Teâlâ bilir, korkutursunuz. Gücünüzün yettiği her kuvvetten, kuvvet tabiri ise bugünkü bütün harp vasıtalarına şamildir; topları, tüfekleri, uçakları, otomobilleri, zırhlıları, tankları, atomları, her türlü harp vasıtalarından saldırıyı sağlayacak, düşmanı dehşete düşürecek,  nakil vasıtalarından hazırlayınız, bu hususta kusur ve ihmal göstermeyiniz. Bu kuvvet ile ve bu harp vasıtalarıyla, Allah Teâlâ’nın düşmanını ve sizin düşmanınızı, korkutmuş olursunuz. Ve onlardan başkalarını da korkutmuş olursunuz ki, bunlarda münafıklardan, İslâmiyet’e karşı gizlice düşmanlıkta bulunan dinsizlerden veya Yahudi’ler ile Mecusilerden ibarettir. Müslümanlıkta boş durmak, medenî vasıtalardan mahrum olmak, düşmanlara karşı miskince bir vaziyete düşmek kesinlikle yasaktır. Bu ayeti kerime de ise bunları hazırlayın, bilâkis ‘gücünüzün yettiği kadar kuvvet, plan, taktik ne gerekirse hazırlayınız’şeklinde ikaz ve uyarılarda bulunuyor.

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir