2016’yı Unutmak mı?. ASLA!

2016 takvim yılı bitip, 2017 yeni takvim yılının birey olarak tüm insanlık için ‘ sağlık, sıhhat ve afiyet ‘ getirmesini;  Ülkemiz, Bölgemiz ve tüm Dünya halklarına da  ‘ Barış, Huzur ve İstikrara ‘  vesile olmasını dilerim. 2017 takvim yılının daha ilk saatlerinde,  İnsanlıktan nasibi olmayan, terör odakları ve işbirlikçileri üzerinden, bir eğlence mekânına saldırı düzenlendi. Birileri bu yeni takvim yılında da boş durmayacaklar. Ayrıştırmak için gelecekler. Farklılıklarımız olan zenginliğimizi örselemek için gelecekler. Canlarımızı yakmaya devam edecekler. Ülkemizin birliği ve bölgemizin barışı, huzuru ve istikrarı birilerinin uykularını kaçırıyor. Bölgemizdeki istikrarsızlıktan nemalanan ve beslenen tüm taşeronlar, işbirlikçiler ve onların ağababaları konumundaki küresel aktörler; yine iş başındalar. Yine kan ve terörden medet umuyorlar; Yine masum insanlar üzerinden geliyorlar. Bölgemizin huzuru ve istikrara kavuşması, küresel aktörler ve oyuncaklarının bölgeyi tamamen terk etmelerinin işaretidir. Bunu çok iyi bilen küresel aktörler, bölgemizde sürekli olarak, vekalet ve vesayet savaşları üzerinden,  suni kaos peşindeler; Doğrudan gelemezler ve savaşamazlar. Bu asil millet ve bölge halkları bu defa,  oyuna gelmeyecektir. 100 yıl önceki büyük oyun; böl – parçala – yönet ve gizli anlaşmalarını bu defa yürürlüğe koyamayacaklar. Bu 100 yıllık plan ve anlaşmalarının bozulması, gecikmesi ve ertelenmesidir; tüm bu yaşadığımız; terör saldırıları, patlamalar ve krizler.

2016 takvim yılını, yaşanmış diğer yıllar gibi kolay bir şekilde unutmak ve bilinçaltımızı gömmek, gerekir mi?  Asla! Bazı devletlerin, milletlerin tüm tarihleri boyunca yaşayabileceklerini, biz millet ve devlet olarak, sadece 2016 yılında, neredeyse yaşadık. Bunları unutmak kolay mı? Asla! Bu asil millet ve devletini, içimizdeki taşeronlar ve işbirlikçileri maharetiyle; 15 Temmuz gecesi küresel sisteme tamamen teslim etmeye ve tamamen işgal edilmeye çalışılmıştır.  Bunları da mı unutalım?  Asla! Gençlerimize, okullarımızda anlatmayalım; Öyle mi? Asla! Birileri böyle bir sevda peşinde ise boşuna hülyalara kapılmasınlar. Birileri, millet olarak,  tüm bu yaşadıklarımızı, sanki normal bir yıl ve ömür yaşamış gibi tarihin tozlu sayfalarında yerini almasını beklemesin? Bu asil millet,  hainlerini ve vatan sevdalı yiğitlerini, asla unutmayacaktır. Bu asil milletin tarihi zaten hainlerle ve yiğitlerle doludur.  Her ikisi de anılması gerektiği şekilde, sürekli olarak hatırlanmaya ve tarihin tozlu sayfalarında yerini alacak, almaya da devam edecektir.

2016 takvim yılında,  canımızı sıkan, bizleri üzen ve sıkıntıya gark eden, zikredilen olumsuz yaşadıklarımıza rağmen, çok güzel gelişmeler ve yatırımları da asla unutmayacağız. Bu kadar saldırı ve ihanet altında ki bu asil devlet, milleti için çalışmaya ve yatırımlarına da devam etmiştir. Yavuz Sultan Selim köprüsü, Göktürk–1 Uydusu, Osman gazi Köprüsü, Ilgaz Tüneli, Avrasya tüneli, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı vb. projelerle, bu ülkede kaos ve ekonomik kriz peşinde olan tüm küresel aktörlere, çok çalışmak ve dev yatırımlarla cevap vermeye de devam edeceğiz. Durmak yok; Çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok; Yatırımlarımıza, iş dünyası ve devlet olarak, devam edeceğiz. Durmak yok, düşmanlarımızı sevindirmeyeceğiz.  Küresel aktörler ve içimizdeki işbirlikçileri; gelmeye, saldırmaya, terör olaylarına, ekonomik kriz, kaos ve iç savaş çıkarmak için gelecekler. Durmak yok; , inadına sokaklarda olacağız, inadına işimize  – gücümüze sarılacağız, inadına çalışmaya, üretmeye ve ihracata devam edeceğiz. Durmak yok; inadına Birlik, inadına Beraberlik, inadına Kardeşlik, inadına Tek yürek ve Tek yumruk olmaya;  bu asil milleti ve devletimizi asla yıldıramayacaklar,  asla korkutamayacaklar. Kaos ve iç savaş peşinde olan, tüm küresel aktörler ve onların oyuncakları taşeronlarına da asla fırsat vermeyeceğiz ve asla da emellerine ulaşamayacaklar. 

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir