14 Mayıs 2023 Seçimleri ve Türkiye Projeksiyonu!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti yönetim sistematiğine; Türk Devlet Kodları ve Kadim Türk Devlet Aklı, tamamen hâkim bir durumdadır!

Devletin savunma sanayi ve diğer alanlarda ki; tüm proje veya yatırımlar ve dış politikası, hükümet veya iktidar değişimi akabinde, bir değişim olacağını, düşünmüyorum!

Eskilerin ifadesi ile KIRMIZI KAPLI DEFTER devrededir! Ve Kırmızı Kaplı Defter tamamen Devlet Aklının denetimi altıdadır!

Türk Devleti; bir MUZ Cumhuriyeti olmadığını ve dünyada iddiası olmayan bir İsveç veya Norveç olmadığını, TURAN ve KIZILELMA ülküsü hedefleri çerçevesinde Nizam- ı Alem yolculuğuna devam ettiğini, hatırlatmadan geçmeyelim!

Bazı aklı evvel takımının ifade ettiği gibi tüm proje ve yatırımlar, iktidar değişimi akabinde, durdurulacak, öyle mi? Tüm projeler kaldığı yerden devam edecektir! Devlet Aklı, her duruma hâkimdir! Devlet; kişi ve siyasilere baki değildir!

Devlet Aklı; Devlet yönetim sistematiğinde; Küresel EKOL ve İŞBİRLİKÇİ kavgalarına artık asla izin vermeyecektir! Aksi halde bir yüz yılı daha kaybederiz!

Hükumet veya iktidar değişim olursa, devletin yarım kalan veya devam etmekte olan tüm proje ve yatırımları, ne olacak diye soran dostlara, cevaben!

Anadolu, Selçuklu ve Kuvay-i Milliye Ruhu devlet kodlarının devlet sistematiğine tamamen hâkim olduğu! Bürokraside; Ehliyet ve Liyakat temeli üzerine bina edişmiş RESTORASYON akabinde; yeniden bir şahlanış başlayacaktır!

Devlete hortum dayamış ve sadece devlet ihaleleri ile ayakta kalan iş adamı – kurum ve yapı var ise TASFİYE olacaktır!

Bürokrasi; Ehliyet – Liyakat – Kifayet, ADALET ve Hakkaniyet üzerine BİNA edilecektir!
Anadolu diyarı ve tüm İslam beldelerinin, Türk ve İslam olarak mayalanmasında emeği geçen, Hanefi – Ye’sevi ve Maturidi İslam geleneği yeniden bu topraklarda şahlanacaktır!

Türk milletinin İslam, Kuran ve Hadisler ışığında; insanlığın hayrına medeniyet eserleri, icatları, buluşları, ürettikleri kültürel eserler ve keşifler, yeniden başlayacaktır!

Kadim Türk Devlet Aklının varlığını, devlet yönetim sisteminde ki nüfuzunu görmek ve anlamak istemeyen gafillere diyecek bir sözümüz, olmayacaktır!

Peki, Kadim Türk Devlet tarihinde, on altı TÜRK devleti öylesine ve sıradan bir gelişme olarak mı kurulmuştur!

Hem 2023’den sonra; GÜÇLÜ ve BÜYÜK TÜRK Devletini inşa edeceğiz, diyeceğiz! Hem de ESKİ ve EKSİ kişi ve kuramlar ile yürümeye devam edeceğiz, öyle mi?

Pisliği bulanmış; ESKİ ve EKSİ kişi ve kuramlar ile YENİ bir DÖNEM ve SİSTEM kurulamaz!

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir