2 Kasım Sabahı Projeksiyonu ‘Bıçak Sırtı’

1 Kasım gecesi ilerleyen saatlerde, sonuçların 7 Haziran seçimlerinden farklı olmadığı, AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu balkon konuşmasında, halkın yüce takdirinin bu şekilde tecelli ettiğini ve siyasi partilere uzlaşın ve ülkenin sorunlarını çözün mesajı verdiğini hayal edelim.

7 Haziran genel seçim öncesinde, teşkilatlarda yorgunluk ve bir heyecansızlık olduğunu, yereldeki bu çalışmalarla sonuç alınamayacağını, sağır sultan bile duymasına rağmen AK Parti il teşkilatındaki yöneticiler, ta ki sonuçlar ortaya çıkana dek, görmek istemeyip kulaklarını tıkadılar.… Sonuçlar ortaya çıkmaya başlayınca ‘ nerede yanlış yaptık ‘ demek yerine sadece halkın kendilerini cezalandırdığını düşünerek, aynı heyecansızlığa devam ettiler.

Şimdi… Kurban Bayramı vesilesi ile eş – dost ziyaretlerinde şu müşahede ediliyor.

1 Kasımda, vatandaşın tek derdinin, yeniden tek başına bir iktidarın kurulması noktasında olduğudur. Vatandaş inanıyor ki, bu ülkede siyasi istikrar ekonomik istikrarı getirmektedir. Ekonomik istikrar ise gerek ülkede, gerekse bölgede bir güç oluşumu demektir.

7 Haziranda, 90 bin oyla kaybedilen tek başına iktidar, 1 Kasımda da eskilerin ifadesi ile ‘ bıçak sırtı’ denilen durumda tek başına bir iktidarın oluşmayacağını ortaya çıkarmıştır.

Konya İl protokol Bayramlaşmasında gelmeyen, gelemeyen parti teşkilat yöneticileri ve milletvekili adaylarının olduğu bir genel seçim döneminde, sonuçların nasıl olmasını beklerdiniz?

Halka dokunmayan, dokunamayan, ulaşmayan, ulaşmaya tenezzül etmeyen, nasıl olsa Recep Tayyip Erdoğan ismi yeter, ceket koysak kazanır rehavetine kapılan teşkilatın ve vekil adaylarının olduğu bir genel seçim döneminde sonuçların nasıl olmasını beklerdiniz?

Seçim heyecandır, seçim coşkudur, seçim vaattir, seçim çözümdür, seçim vatandaşa dokunabilmek ve seçim dönemlerinde vatandaşı hissedebilmektir.

Seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın devamlı olarak yaptığı ve örnek olduğu gibi… Seçim bir blok halinde ‘ sinelerin toplu vurması adına ‘  teşkilatlara ve bütün meydanlara, tek başına iktidar olunacağının ve Halka Hizmetin HAKKA Hizmet olduğunun Heyecanını AŞKLA verebilmektir.

Bütün bu yazdıklarımız muhtemel bir projeksiyondan ibarettir.

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir