Yeni Dönem ve Devlet Aklı!..

15 Temmuz hain darbe ve işgal kalkışması akabinde gelen   17 Nisan Anayasa değişiklik referandum süreci, 24 Haziran genel seçim sonuçları ve 101 yıl önce TBMM’nin açılışında olduğu gibi  yeni kabine Hacı Bayram Cami’nde  Cuma namazı, İlk mecliste yapılan açılış konuşması  ve   9 Temmuz 2018 tarihinde Cumhurbaşkanının yemin etmesi ile birlikte yeni bir dönem ve  yeni bir süreç ülkemizde resmen yürürlüğe girmiştir!.  Sistem, tüm engellemelere rağmen, kurum ve kuruluşları ile adım adım oturmaktadır!.  Beka adına, başkaca bir tercih yoktur!.

15 Temmuz hain darbe ve işgal kalkışmasından sonraki süreçte, Kadim Türk Devlet Aklı, devlet sistematiğine tamamen hakim bir durumdadır!. 2023 – 2053 ve 2071 hedefleri çerçevesindeki Türk Devletinin yeni bir süreç ve yeni döneme adım atması ve sıçrama yapabilmesi için bugün tek bir operasyon  ya da tık hareketi  kalmıştır!.

Bu hareket veya tık işlemi de nedir diye soracak olursanız?!.  Erken veya zamanında olacak bir genel seçim ile devir teslim sürecidir!. Yeni dönem, Anadolu, Selçuklu, Osmanlı  ve Kuvay-i Milliye ruhu devlet kodlarının devlet sistematiğine de  hakim olduğu,  yeniden diriliş ve  yeniden şahlanışın temsilcileri ile    yeni bir  başlangıç olacaktır!.

Yeni Dönem; Devlete hortum dayamış, devlet olmadan yaşayamaz ve hiçbir şey üretmeyen,  LEGAL ve İLLEGAL ne kadar  yapı ve kurum var ise TASFİYE olmak zorundadır!.

Yeni Dönem; Devlet ve milletin  hayrına olmayan, uygulanabilir ve fizibilite çalışmaları dahi bulunmayan,  saçma sapan proje adı altında devletten nemalanan asalak güruhun da tasfiye olduğu bir süreç olacaktır!.  Devlet birilerinin sadece geçim kaynağı değildir!.

Yeni Dönem; Onun, bunun ve şunun yakını veya yeğeni;  EHLİYETSİZ, LİYAKATSİZ ve KİFAYETSİZ Muhteris, iş bilmez ne kadar adamları var ise DEVLET Kademesi ve diğer Kurumlarda GÖRMEYECEĞİZ!..

Yeni DÖNEM; Ehliyet, Liyakat, Kifayet ve DEVLET olmanın gereği ve beş bin yıllık Türk Devlet  geleneğinde  olduğu gibi  ADALET ve Hakkaniyet  üzerine BİNA edilecektir!..

Yeni Dönemin İŞARET fişekleri ve göstergeleri ayan beyan her yerde, her kurumda ve her yeni atamada görülmektedir! Yeni Dönemi kabul etmeyen veya kabullenemeyen ehliyetsiz ve kifayetsiz Muhterisler,  sistemden AYIKLANACAKTIR!..

Yeni Dönem; Eski sistemim adamları ve özellikle de eskiden kalma eteğinde AĞIRLIKLARI yada pisliğe batmış  ve bulanmış  adamlar köşe kapmaca ya da makam yarışında  YER bulamayacaktır!… İstedikleri kadar tepinsinler!.. Ya da fırıl fırıl dönsünler!. Artık, eski  devir kapanmıştır!..

Yeni Dönem;  Her türlü dernek, vakıf ve cemaat adı altında ki din simsarlarına, meydan bırakılmayacaktır!. Her  sokak başında sahte şeyhten geçilmez oldu!. Neden acaba?!.. Anadolu diyarı ve tüm İslam beldelerinin,  Türk ve İslam olarak mayalanmasında emeği geçen,  önder ve lider,   Hanefi – Yesevi ve  Maturidi İslam geleneği yeniden bu topraklarda  şahlanacaktır!.

Yeni Dönem, Din Algısı ve  dini hayatı yaşama şekli değişmek zorundadır!. Din sadece, namaz, oruç ve   cami arasına sıkıştırılmamalıdır!. Din tamamen sosyal bir olgudur!.  Din bilimsel gelişmeye  asla mani değildir!. İnsanlık tarihi, Türk milletinin İslam, Kuran ve Hadislerin rehber, önder ve  ışığında, insanlığın hayrına medeniyet eserleri, icatları, buluşları, ürettikleri kültür eserleri   ve   keşifleri ile doludur!.

Yeni Dönem;  Her türlü dernek ve vakıf adı altında, Atatürk ve başkaca değer simsarlarına da izin  verilmeyecektir!. Atatürk ismi üzerinden güç ve dünyalık devşirenler,  başka  diyarlarda  işyeri açmak zorunda kalacaktır!. Bizden hatırlatması!. Karşınızda eski Türk devleti yoktur!.  Beş bin yıllık Kadim Türk Devlet Aklı, hafızası, gelenekleri ve Selçuklu – Osmanlı kodları ile şahlanan bir Türk Devleti vardır!..

Yeni Dönem adına dizayn  her yerde, her kurumda ve her şehirde olacaktır!.. DİZAYN; ÇİZİM ya da TASARIM demektir!.. Bir iş veya hareketi gerçekleştirecek mekanizmayı, makine, plan, proje, kişi ve kurumları veya vasıtayı tasarlama, henüz var olmayan bir ürüne veya kuruma biçim vermektir!..

Yeni Döneme Matuf tüm olay ve gelişmelerin PERDE ARKASINDA ki Kadim Türk Devlet Aklının Büyük PROJE ve  büyük PLANI okumayan, anlamayan, yorumlamayan ve göremeyenler; sadece MAGAZİN  ve Tele-Vole boyutu ile VAKİT harcar ve eğlenir!. Onlar eğlenmeye devam etsinler!..  

Siyasette hiçbir şey tesadüfi değildir! Hem de Türk Devleti, Anadolu toprakları ve Türk diyarında!..  Türkiye gibi kilit ülkelerde ki  siyasette; Bir şey vuku buluyorsa, o şeyin önceden Kadim bir AKIL tarafından kurgulandığı ve planlandığından emin olabilirsiniz!.. Türklerin beş bin yıllık devlet tarihinde, resmi kayıtlardaki  on altı devleti öylesine ve sıradan bir gelişme olarak mı kurulmuştur!.

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir