Neymiş Efendim!  Giderlerse Gitsinler!

Neymiş Efendim! Döviz kurlarındaki artış; marketten pazara, gıda fiyatlarından enerji ve özellikle de petrol fiyatlarına kadar her kalemde zam dalgasına şahit olmaktayız!  

Enerji ve petrol fiyatlarındaki artış; pazardaki sebze ve meyve fiyatları, vatandaşı giderek sıkıntıya düşürmektedir? Peki, neden?

Tüm bu yaşanılanlar, normal, sıradan ve spontane işler, öyle değil mi?! Hepsi küresel ve hepsi de, tamamen dış kaynaklı! Ah ŞU, küresel ve dış güçler yok mu?! Başka ne bekliyorduk!

Neymiş Efendim! Anadolu’daki vatandaş çöpten rızk topluyorsa! Pazardan atık topluyorsa! Meydanlar açız diye bağırıyorsa! Ev kirasını, elektriğini ve suyunu ödeyemiyorsa!  Artık yandım Allah diyorsa! Vatandaşın % 71’i açlık ve % 50’si yoksulluk sınırının altındaysa;  bu hale Türkiyeyi kim getirmiştir?

Peki, şimdi soralım! Bu hale, bugün  ülkeyi kim ya da  kimler veya HANGİ HÜKÜMET getirmiştir?! Tabii ki malum siyasi parti! Siyaset tarihimizde; yokluk ve kuyruklar denilince, ülkemizde, tek bir siyasi parti akıllara gelir!  Aksi bir düşünce hayal ürünü demektir!

Zaten, bu ülkede, yokluk ve kıtlık bir partiden kaynaklı olmaktadır! Yokluk – kıtlık ve kuyruklar ile müsemma tek siyasi parti vardır! İsmi, yokluk ve kuyruklar için yetip artmaktadır! Malum siyasi partiyi tamamen kapatsak ve hatta üzerine de kireç döksek belki de bunların hiç birini yaşamayacağız! Ne diyorsunuz?!

Yokluk,  kıtlık ve kuyruk kelimelerini sırala, hangi siyasi parti iktidar diye sormaya dahi gerek yoktur! Bu ülkede yoluk ve kıtlık denilince başka bir parti var mıdır? Aksi dahi  asla düşünülemez, öyle değil mi?!

Peki, ülkemizde, bugün için yokluk – kıtlık ve kuyruklar denilince, hangi siyasi parti akla gelmektedir? Ya da Z – kuşağı,  refah ve bolluk içinde yaşarken,  şimdi de; yokluk – kıtlık ve kuyruklar ile yüzleşmektedir!  Tüm bunlar, zaten çok eskidendi, çoook! Bugün ile yakından veya uzaktan ilgisi veya alakası asla yoktur! Olamaz da!

Yoksa iktidara dün olduğu gibi yokluk ve kuyruklar ile müsemma parti gelecek olursa; yokluk – kıtlık ve kuyruklara şahit olunacağı algısı, Kadim bir Akıl tarafından izale mi edilmektedir? Neden olmasın?!

Z – kuşağı kıtlık ve kuyruklar denilince, ömrü boyunca hangi siyasi parti ve hükümeti yaşamış ve görmüştür?  Başkaca bir siyasi partiyi tanımak fırsatı dahi olmadığına göre!

Peki, bugün;  yokluk ve kuyruklar yaşadığımız bir dönemde, iktidar ya da hükümette ve özellikle de son yirmi yıldır, hangi siyasi parti bulunmaktadır?  Kadim bir Akıl ne yapıyor?

Yoksa yokluklar ile müsemma siyasi partiye,  ekonomik konjonktür ile gelen ekonomik şartlar ile gider ilkesi çerçevesinde, SEÇMEN YÖNLENDİRİLMEKTE ve KONSOLİDE mi edilmektedir? Neden olmasın? Peki, başka türlü demokratik bir DEĞİŞİMİ nasıl yapacaksınız?

Neymiş efendim!  Az maaş aldıklarından şikâyetçi olan doktorlar için, GİDERLERSE GİTSİNLER, ifadesi de öylesine sıradan ki; sormayın! Yarın bir başka meslek grubu için de başkaca ifadeleri duyarsak, şaşırmayın, derim!  Peki, sorumuzu tekrardan bir kez daha soralım! KADİM AKIL, ne YAPMAYA ÇALIŞMAKTADIR?  Karşı saflar sıkılaştırılıyor, olabilir mi?! Neden olmasın?

Bir ilçe belediye başkanı da;  bu topraklarda doğup – büyüyüp, bu milletin parası ile ilim tahsil edeceksin ve doktor olacaksın! ÜÇ KURUŞ fazla para için ülkeyi terk edeceksin! Bunlar, TÜRK VATANDAŞLIĞINDAN ÇIKARTILMALIDIR, diyormuş! Yeni bir dönem, değişim, hükümet, iktidar  ve yeni bir siyaset adına, daha ne desin ki?! Başkaca hangi kelimeleri kullanabilir ki?!

Türk Devleti; Türk Devlet Aklının denetim ve kontrolünde;  KURUCU İRADE GELENEĞİNE SAHİP SİYASİ PARTİYLE; devletin milletiyle kucaklaşması, tüm kurumlarda adalet ve güvenin tesis edilmesi, bürokraside ehliyet ve liyakatin öne çıktığı; bolluk ve refah dolu; yeni bir dönemin başlamak üzere olduğunu düşünüyorum!  

2023 ve sonrası; KURUCU İRADE TEMSİLCİLERİYLE, 1923 tarihinden sonraki süreçte olduğu gibi her alanda KALKINMA, YATIRIM, ÜRETİM VE ŞAHLANIŞI da beraberinde getirecektir!

Kadim Türk Devlet Aklı denetiminde ki Türkiye’de; KAZASIZ VE BELASIZ,  SAĞ VE SALİMEN BİR SEÇİM AKABİNDE, Devlet yönetiminin KURUCU İRADE TEMSİLCİLERİNE DEVİR TESLİMİ ile yeniden bir kalkınma hareketi başlayacaktır!  

Türkiye’nin önündeki TEK ENGEL, KAZASIZ VE BELASIZ BİR SEÇİM VE DEVİR TESLİM TÖRENİ KALMIŞTIR! Bolluk, bereket, kalkınma ve refah dolu yeni bir dönemin eşiğindeyiz!

Elbette ki tüm bunlar Kadim bir AKIL tarafından planlı ve organize bir şekilde, kontrol ve denetim altındadır! Yoksa İnsanoğlu başı boş bırakılacağını  mı zannediyor?! Olamayacağına göre! 

Yığınlar; davulcu ya da zurnacıya gitmemesi adına;  Kadim bir Akıl tarafından, planlı, organize ve kontrollü bir şekilde, YÖNLENDİRİLMEKTE ve KONSOLİDE edilmektedir!

Neymiş Efendim! Haydi buyursunlar! GİDİŞLERİ OLSUN da GELİŞLERİ OLMASIN! Peki, Gidecek olan kimdir?! Gelişleri olmayacak olan kimlerdir?! Ehline malumdur!

Şimdi son bir soru daha soralım! Kurucu İrade temsilcisi partinin genel başkanı bir toplantıda; öncelikle bugün burada, bizlerle bir arada olduğunuz, görüşlerinizi, önerilerinizi, eleştirilerinizi ve en önemlisi de duygularınızı paylaştığınız için, çok teşekkür ederim! GELECEĞİN İKTİDARI OLARAK YÖNETECEĞİMİZ DEVLET ADINA KONUŞTUM, ifadeleri de öylesine  hayalci ve öylesine sıradan, değil mi?! Bende aynen sizin gibi düşünmekteyim!

Tüm bunlar olurken, KADİM TÜRK DEVLET Aklı ne yapmaktadır?!  Seyirci koltuğunda eli ve kolu bağlı oturamayacağına göre! Yoksa oyundaki tüm oyuncuların ROLLERİNİ dağıtmakta ve her bir anını da kontrol etmekte midir? Neden olmasın?!

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir