Devlete AYAR Vermeye Çalışılıyor!

Geçtiğimiz günlerde, şehrimizde vuku bulan, menfur bir olay üzerinden, devlet mekanizmasının en üst makamını temsil eden, Sayın Vali ve devlete zarar verebilecek, gelişmeler ve bir haber silsilesine şahit olduk! Neden acaba?

İmparatorluk geleneği olan Kadim Türk Devleti, her gün 18 yaşındadır! Ve hiç bir gün de, bu yaşından ne ileriye bir gün alır, ne de geriye bir gün sayar!  Devletin en üst makamı ve devleti temsil eden bir kurum ve kişiye, kim veya kimler, ayar vermeye çalışmaktadır? Peki, neden?

Daha önceki benzer olay ve haberlerde olduğu gibi menfur olay akabinde ki haberleri, ulusal ve yerel medyaya servis eden kişi ve kişiler,  arkasındaki ekol temsilcileri ve etki ajanlarına,  sormak gerekir!

Dert ve niyetiniz nedir? Nereye varmayı hedeflemektesiniz? Burası çıkmaz sokak ve yanlış yoldasınız!  Devlet her şeyi ayan beyan görmekte, bilmekte ve takip etmektedir!

Peki, yerelde, Devleti temsil eden en yüksek makam Valiye balans ayarı verilebilir mi? Rest çekilebilir mi? Olabilir mi, böyle bir şey!  

Ya da Valilik makamına kim veya kimler neden saldırıya geçer?  Kim veya kimler neden ayar vermeye kalkar! Böyle bir özgüven veya şımarıklık nasıl izah edilebilir? Ya da tam bir hadsizlik olarak mı adlandırmalıyız!

Burası; Kadim Başkent! Ve burası Kadim Rum diyarı! Bu şehirdeki denge ve güç merkezleri her daim, diri ve canlıdır!  Hiçbir dönemde de, güçleri,  etkileri ve varlıklarından bir şey kaybetmediler! Vatandaş, bunları, ne görebilir, ne bilebilir ve ne de tanıyabilir! Daha önce yaşananları tekrardan zikretmeyeceğim!

Bir önceki, Sayın Vali, başka bir ile tayini çıktığında, veda ziyaretinde ki sohbetimizde; Sayın Valim; Kadim şehirdeki GÜÇ ve ETKİ MERKEZLERİNİ, çok DENGELİ bir şekilde yönettiniz, demiştim! Anlayana!

Menfur olay akabinde, Sayın Valinin talimatları ile valilik yetkilileri olay mahallinde olmasına ve Sayın Vali de aynı anda olay yerine gelmesine rağmen, Devleti temsil makamındaki Sayın Valiyi, kim veya kimler aracılığı ile yuhalatmıştır? Hedefleri nedir? Nereye varmak istiyorlar?

Peki, menfur bir olay akabinde, Sayın Valinin, olay mahalline, yalnız başına ve elini koluna sallamak suretiyle, pikniğe gider gibi gelmesini mi bekliyorduk!

Sayın Vali, olayın duyulması ile birlikte Valilik makamında ki tüm personeli teyakkuza geçirmiş ve gerekli tüm işlemlerin de, acil ve ivedi olarak yapılması için talimat vermiş ve bizzat takip etmiştir!

Sayın Vali,  menfur olayın vuku bulduğu ve gelişmelerin akabinde;  basın temsilcilerinin üyesi olduğu dernek yönetimi ile bir hafta önceden planlanmış yemek programının İPTAL edilmesini dernek yönetimine bildirmesine rağmen, dernek yönetimi, neden kabul etmemiştir?

Sayın Valinin talebine, Dernek yönetimi, yemek programında, neden ısrarcı olmuştur?  Her biri,  İLETİŞİM yaptığını ve güya İletişim allamesi olduğunu da zanneden dernek üyeleri, böyle bir KRİZ anında, KRİZ İLETİŞİMİNİ bildiklerini de zannetmemize rağmen, Sayın Valiye, zımnen TUZAK mı kurulmuştur? Peki, neden?

Peki, şehrimizde ki; Ekol Temsilcileri ve Etki Ajanları; Devlete ayar vermeye mi çalışıyor! Devlete ayar verilemez! Devlete rest çekilemez! Devlete üslup öğretilemez!  

Devletin son dönemde yapmış olduğu operasyonlar akabinde; Devlet; kim veya kimlerin kuyruğuna basmıştır?  Çünkü Kuyruğuna basılanların sesleri ağzından çıkmaktadır!

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir