Üçüncü Dünya Savaşı Başladı – 2 –

Dünya; Küresel ve emperyalist güçlerin, yüz yıl önce olduğu gibi yeniden bir Dünya savaşına sahne olmaktadır! Peki, Teknolojinin ve Teknolojik Silahların geliştiği bir dönemde, bir Dünya Savaşını çıkarırlar mı?

Sömürü – Çıkarlar ve dünya hegemonya sistemi adına yapamayacakları olmadığını da hatırlatmak isterim!

Tarihteki büyük savaşlarının tamamına yakını, Anadolu ve Mezopotamya bölgesindeki ZENGİNLİKLER için cereyan etmiştir!

Küresel ve emperyalist güçlerin, kendi aralarında çıkan savaşlar tamamen din ve mezhep savaşlarıdır!

Küresel ve emperyalist güçler, Dünya savaşlarını neden çıkarmaktadır? Küresel güçler, savaşlardan ne çıkarlar elde etmektedir? Dünyamızı yönettiğini zanneden devlet başkanlarını da yöneten, bbaşka bir güç var mıdır ve bu güçler kimlerdir?

Peki, tarihte ve bugün, Anadolu ve Mezopotamya bölgesindeki savaşlar neden olmaktadır? Dünyayı yönettiğini iddia eden küresel ve emperyalist güçler, neyi ve neleri paylaşamaz, neden ve nasıl anlaşamaz?

Yüz yıl önce, Dünya, Anadolu ve Mezopotamya bölgesindeki paylaşım savaşlarına yeniden sahne olmuştur!

Sanayi devriminden sonraki süreçte hammadde sıkıntısı çekmeye başlayan küresel sermaye, hammadde kaynaklarının bol olduğu Anadolu ve Mezopotamya bölgesine gözlerini dikmiştir!

Küresel ve emperyalist güçler, Anadolu ve Mezopotamya bölgesindeki hammadde kaynaklarının kolay ve ucuz bir yoldan kendi ülkelerine taşınması gerekmektedir! Başka türlü yapamazlar!

Küresel ve emperyalist güçler, Suriye sınırları içinde ve özellikle Doğu Akdeniz’de rezerve olarak tespit edilen doğal gaz ve enerjiye mutlaka erişmeleri ya da kontrol etmeleri gerekmektedir!

Küresel ve emperyalist güçler, tarihi İpek yolu ve Bir Kuşak – bir Yol projesinin denizlere açılan kapısını kontrol edebilmek adına, vekalet terör orduları üzerinden Anadolu ve Mezopotamya bölgesinde her yolu denemektedir!

Son günlerde, küresel ve emperyalist güçler arasındaki, vekalet terörü üzerinden yürüttükleri paylaşım savaşları, yüz yıl önceki paylaşım ve planın göstergesidir!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bölgemizdeki yüz yıllık küresel kirli plan çerçevesinde tamamen teslim alınmak istenmektedir!

Küresel ve emperyalist güçler, sinsi ve kirli planın kolay bir şekilde yürüyebilmesi ve paylaşım noktasında Türkiye’nin saf dışı bırakılması hedeflenmektedir!

Türk Devleti, Kadim Türk Devlet Aklı nezaretinde, Ankara Vizyonu ve Ankara kriterleri çerçevesinde, Anadolu’daki bekası uğruna, tüm küresel ve emperyalist güçlerin, tüm sinsi ve kirli planları çöpe atmaktadır!

Küresel ve emperyalist güçler, çıkarları uğruna ya da hegemonya varlıkları adına, Anadolu ve Mezapotamya bölgesini kan gölüne çevirebilmek için her yolu denemektedir!

Kadim Türk Devlet Aklı nezaretindeki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti, küresel ve emperyalist güçlerin bölgemizdeki çıkarları adına girişecekleri paylaşım savaşında, ne masada ne de sahada olması isteniyor!

Türk Devleti, Anadolu ve Mezopotamya bölgesindeki varlığı adına, hem sahada ve hem de masada aktif olarak var olmak zorundadır! Beka adına; başkaca bir tercihi veya seçimi olamaz!

Uyuyan ve Uyuttuklarını zan ettikleri Dev, bölgenin BARIŞ ve HUZURU adına, yüz yıllık uykusundan uyanmıştır! Korku ve Paniklemelerinin sebebi hikmeti budur!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Tarihi TÜRK devlet kodlarına dönmekte ve yirmi dört milyon kilometrekarelik tarihi gönül bağları ile; Turan – Kızıl Elma ve Nizam-ı Alem ülküsü hedeflerine, salimen yürümektedir!

Başaramayacaklar! Türk Devleti olmadan bölgemizde OPERASYON yapamayacaklar! BARIŞ ve HUZURU getiremeyecekler! Sadece geciktirebilirler!

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir