ABD Ara Seçimleri & İngiltere’de yaşananlar ve Dünya’ya RESET!

ABD halkı, 8 Kasım 2022 tarihinde; Senato ve Temsilciler Meclisi ara seçimleri için sandık başına gitti!  Sonucu merakla beklenen seçimde ilk sonuçlara göre; Senato’da, Demokratlar 46 ve Cumhuriyetçiler 47 koltuk aldığı! Temsilciler Meclisinde; Cumhuriyetçiler 192 ve Demokratlar 167 koltuk aldığı, ifade edilmektedir!

ABD’de gidilen ara seçimin kesin olmayan sonuçlarına göre; ABD Başkanı Joe Biden,  8 Kasım 2022 tarihinde ki ara seçimlerle ilgili; Cumhuriyetçiler; Temsilciler Meclisi ve Senatoyu geri kazanırsa, beni azledeceklerini duydum! Beni ne için azledeceklerini bilmiyorum,  diyormuş!

Şimdi, 8 Kasım 2022 tarihinde ki ara seçimi,  kesin olmayan sonuçlara göre de; ABD Başkanı Biden, mezkur ifadeleri çerçevesinde, dünya siyaseti üzerine, projeksiyon geliştirelim!

Amerika tarihindeki ilk Afro-Amerikan başkan yardımcısı, Kamala Harris, Hint asıllı bir anneye ve Jamaika asıllı bir babanın çocuğudur! Harris; Shiva tarikatı üyesidir!

İngiltere’de, üç – beş ay içinde yaşanan siyasi kaos ve başbakanlık krizine neler demeli? Başbakan Boris Johnson istifa etmesi ve Lis Truss’ın da 45 gün başbakan olarak kalması ve akabinde, Hint asıllı ve Shiva tarikat üyesi,  Rishi Sunak’ın başbakan olarak seçilmesi, tamamen tesadüf olarak mı izah edeceğiz!

Peki, neler olmaktadır? İngiliz derin devlet aklı ya da Şeytani ÜST AKIL, nasıl bir sinsi plan ve kirli bir hesap peşindedir!

Peki, hem ABD ve hem de İngiltere’de, siyasi kaos akabinde,  başkanlık koltuğuna Hint asıllı ve Shiva tarikat üyelerinin getirilmiş olmasını nasıl okumalıyız?

Şiva ya da Shiva nedir? Özellikleri nelerdir? Birileri dünya insanlığı adına sinsi ve kirli neler planlamaktadır? Ulusal çıkarları çerçevesinde, yeni bir düzen – sistem ve dengeyi kuramayanlar, neyin peşindeler? Önce YIKIM ve sonra da İnşa mı planlanıyor?!

Şiva ya da Shiva Hint Mitolojisinde;  Trimurti  (kutsal üçlü) adı verilen büyük tanrılardan biri olup; Brahma ‘yaratıcı’, Vişnu ‘koruyucu’ iken Şiva ‘yıkım ve rejenerasyondan’ sorumluymuş!

Rejenerasyon; Hasar gören veya kaybedilen doku ve organların yeniden oluşmasına yani yenilenmesine denir! Peki, rejenerasyon nasıl gerçekleşir?

Şiva;  zaman ile ilişkilendirilir ve özellikle de her şeyin yok edicisi olarak! .Bununla birlikte Şiva, yıkım ve yeniden yaratılışla ilişkilidir!

Şiva, her döngünün sonunda evreni yok eder ve yeni bir yaratılışa olanak verir, diyorlar! Bizim inanıcımıza göre tek bir Yaratıcı vardır! Sonsuz Kudret Sahibi yüce Allah!

Âlemin tek ve yegâne bir SAHİBİ vardır; Allah! Herkes bir hesap ve plan yapar! Son sözü yine de ALLAH söyler! Böylece bilinmeli!

Sonsuz Kudret ve Hikmet Sahibi Yüce Allah; Allah,  onların tuzaklarını boşa çıkardı! Allah, tuzakları bozanların en hayırlısıdır! Onlar böyle tuzaklar hazırlayadursunlar!  Allah da, onların tuzaklarına karşılık verecektir! Çünkü Allah, tuzak kuranlara en güzel karşılığı verendir, buyurmaktadır!

Dünyada, iki küresel gücün başına getirilen mezkûr inanışa mensup kişiler ile birlikte yeniden bir yıkım mı beklenmektedir?

1. ve 2. Dünya savaşlarında dünya nüfusu baz alındığında,  büyük sayıda insan ölmüş ve yaralanmıştır! Dünya nüfusunu 500 bine indirmek isteyen şeytani akla hizmet eden bu kişiler, böyle bir operasyonun başat aktörü mü olacaktır?  

Medeniyet dediklerinin sadece yakmak, yıkmak ve öldürmek olanlara karşı;  inşa, ihya ve insani yaşat ki devlet yaşasın diyen bir medeniyetin temsilcisi; Türkler ya da Türk Devlet Aklı neler yapmakta ya da neler öngörmektedir? Eli kolu bağlı beklemekte midir?

Dünya insanlığının vicdanı konumundaki Türkler ve Türk Devlet Aklı; barış ve huzur adına,  her daim bir plan ve hesabı mutlaka vardır! Türk Birleşik Devletler Teşkilatı bu minvalde yolculuğuna salimen devam etmektedir! Buna kimse de engel olamayacaktır!

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir