12 Kasım 2022 Tatbikatlar; NEYİN İşareti?

2022 yılı Şubat ayının son günlerinde patlak veren, Rusya – Ukrayna savaşı, dünyayı ve dünya insanlığını başka bir yöne sürüklenmektedir! Peki, neler olmaktadır?

Ukrayna ve Rusya savaşının başlaması akabinde, enerji krizi ve enerji fiyatlarının aşırı yükselmesi ve üretim maliyetlerinin artışına ve arz sorunlarına şahit olduk! Arzda yaşana sorun tabii ki doğrudan fiyatlara yansımaktadır!  Peki, neden?

Rusya ve Ukrayna savaşı, tedarik zincirlerinde sorunların tezahür etmesine ve özellikle de gıda krizinin baş göstermesine ve kıtlık ile karşı karşıya kalınabileceği endişeleri ve dünya insanlığına korku pompalanmaya başlamıştır! Neden?

Peki, neden ve neler olmaktadır? Yeni bir sistemin ve paylaşım adına yeni bir dengenin kurulamamış olması, dünya insanlığı adına,  yeni bir ATOM bombası veya NÜKLEER tehdit ile karşı karşıya olduğumuza mı işaret etmektedir?

Ya da RESET mi atılacaktır? RESET atabilmek için öncelikle SİSTEMİ tamamen kapatmak ve YENİDEN Başlatmak gerekmektedir! Tüm göstergeler bun durumu işaret eder gibi!

II. Dünya Savaşı’nın son aşamasında,  6 Ağustos 1945 tarihinde,  saat 08:15’te, Amerika Birleşik Devletleri tarafından, Hiroşima ve Nagasaki’ye atom bombası atılmış olmasını da,  hatırlatmak isterim!

Geçtiğimiz günlerde; İngiliz gazetesi,  Mail on Sunday, diplomatik kaynaklara dayandırdığı bir haberde; 11 Eylül 2022 tarihinde ki bir telefon görüşmesinde;  Putin’in Macron’a nükleer tehdidinde bulunduğu, öne sürmektedir! Neredeyse iki ay sonra neden bu ifşa! Peki, neden?

Putin yaptığı görüşmede; Macron’a; Savaşı kazanmak için büyük kentlere nükleer saldırı düzenlenmemize gerek yok!  Hiroşima ve Nagazaki’ye atılan atom bombaları bunun kanıtıdır, dediğini!

İngiliz gazeteye demeç veren kaynak, Putin’in ifadesi üzerine; Macron,  belirgin bir şekilde alarma geçti, diyormuş! Peki, nasıl bir alarm ya da önlemler alınmaktadır? Vatandaşlarını neye ve nasıl hazırlamaktadır? 

Putin, Batılı güçlerin Rus topraklarının ” bütünlüğünü ” tehlikeye atması halinde, ” kesinlikle elimizdeki tüm araçları kullanacağız ” uyarısında bulunmuş ve  ” Bu bir blöf değildir” diye de eklemiştir! Yani ne demek istiyor? Peki, dünya nereye gidiyor?

Kuzey ve Güney Kore arasındaki gerginlik ve sürekli denemesi yapılan füzeler! Çin tarafından fırlatılan bir füzenin uzayda rotasını kaybetmesi! Ve daha neler neler!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, İç İşleri Bakamı Süleyman Soylu;  12 Kasım tarihinde, Düzce depreminin 23. yıldönümünde, saat 18.57’de, ÇÖK – KAPAN – TUTUN;  bunun tatbikatının yapacağını! Radyolar ve Televizyonlar otomatik olarak anons geçecekler! Hem polis ve hem jandarma telsizini konuşturduklarını!   Kurulan sistemden tüm Türkiye’ye aynı anda mesaj gelmiş olacağını! Savunma sanayi, iki telsizin afet anında birbiriyle konuşturabilecek bir altyapıyı oluşturmuş olduğunu, ifade etmiştir!

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 12 Kasım 2022 tarihinde yapmayı planladığı deprem tatbikatının benzerlerinin sürekli olarak Japonya’da yapıldığını ve geçtiğimiz aylarda, İngiltere’de birkaç defa tekrar edildiğini, bir kenara not edelim! Peki, neler olmaktadır? Kim veya kimler, nelere hazırlık yapmaktadır?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti;  Devlet Aklı nezaretinde, savunma sanayi alanında yapmış olduğu tüm yatırım ve projeleri hayata geçirmektedir! İnsanlık ve Medeniyet diyenler, sattıkları yok edici silah ve projeler ile dünya insanlığını atom bombasına benzer bir teknoloji ile tehdit etmektedir!

Türk Devleti; Böyle bir duruma matuf; kesilebilecek iletişim,  insani diğer ihtiyaç ve durumlar için vatandaşlarının emniyet ve güvenliği adına; yerli ve milli imkânlar ile üretilmiş, tüm SAVUNMA ve İLETİŞİM teknolojilerini, hem denemesini yapmakta ve hem de hayata geçirmektedir!

Çılgın Türkler geliyor! Adalet ve Hakkaniyet temelli,  Türk Asrı yeniden başlıyor! Türk Devleti; ebed müddet devam ülküsü yeniden hayat buluyor! Türk Birleşik Devletleri Teşkilatının kurulması ve Türk diasporası ile birlikte, dünya insanlığının barış ve huzur adına, nizam-ı âlem ülküsü çerçevesinde, gereken tüm adımlar atılmaya devam edilecektir! Engel olamayacaklar!

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir