Dünyayı ve İnsanlığı; YAKIP – YIKACAKLAR!

Dünya insanlığı; Pandemi ile başlayan süreç, yağmur, sel, deprem, orman yangınları, buğday silolarının patlaması veya patlatılması, buğday tarlalarının yanması veya yakılması ve daha sayamadığımız bir çok olay ve olgu ile birileri tarafından imtihan edilmektedir!

Peki, bu imtihanı kim ya da kimler, ne veya neler adına yapmaktadır? Hedef nedir?

  • Dünya, yeryüzü Tanrılıklarının tescil edilmesi adına, Küresel Finans Temsilcileri ve Lucifer çocukları tarafından, neredeyse baştan başa yakılacaktır!
  • Ya da RESET mi atacaklar?! Yoksa Yeryüzü TANRILIK adına; Yeni bir başlangıç yapabilmeleri için ne gerekiyorsa!
  • YEDİ YIL bir KITLIK planları ile İNSANLIK nereye evirilmek istenmektedir?!
  • Dün, düzen ve sistemlerinin devamlılığı adına, doğan her çocuğu öldürenlerin temsilcileri, teknolojinin geldiği zirvede, neler yapacaklarının sınırı belli değildir!

Peki, böyle bir durumda, yeryüzünde, Allah’ın halifesi konumunda olan İMAN ehli, Rahmanın kulları neler yapmalı veya neler yapmaktadır?

Dünyalık makam – mevki – para – pul – nisa, iktidar ve güç için ayak oyunları ile birbirlerini yemekle mi meşgul olmaktalar?

Ya da Kamu kurumlarına ehliyetsiz ve liyakatsiz oğlunu – kızını yerleştirmek ve ihale kapmak yarışında mıdır?!

  • LUCİFER çocukları; Yanan ya da yakılan ormanlar, Yanan ya da yakılan buğday tarlaları, ve patlayan ya da patlatılan BUĞDAY SILOLARI üzerinden gelmektedir!
  • Küresel Finans Sistemi ve LUCİFER çocuklarını, anlamadan ve idrak etmeden, YANAN ve YAKILAN HER ŞEYİ, Tek dünya düzeni ve yeni küresel finans sistemini çözümleyemeyiz!
  • Bizim gibi ülkelerdeki akla ziyan ve ekonomi literatüre aykırı ENFLASYON CANAVARINA ne demeli?!
  • Savaş olan ülkelerde böyle bir duruma şahit olmuyoruz? Peki, neden?
  • Küresel Finans Sistemi ve LUCİFER çocukları; Yeryüzü TANRILIKLARI adına, her şeyi yakıp yıkacak!
  • HER ŞEYİ ve HER YERİ YAKACAKLAR!
  • Peki, Rahmanın HAS KULLARI neler yapmaktadır?!
  • Sonsuz Kudret, ikili bir sistem kurmuş ve rahmanın has kullarını imtihan için onların sıratı müstakım üzerine, LUCİFER ve çocuklarına, izin vermiştir!

Sonsuz Hikmet Sahibi Yüce Allah; meleklere şöyle demişti: Ben çamurdan bir insan yaratacağım. Onu yapıp ruhumdan ona üflediğim zaman ona secdeye kapanın. (Sad- 38)

Sonsuz Hikmet Sahibi Yüce Allah; Sana emrettiğim halde, seni secdeden alıkoyan nedir?” dedi, “Beni ateşten onu çamurdan yarattın, ben ondan üstünüm” cevabını verdi. (Araf – 12)

Sonsuz Hikmet Sahibi Yüce Allah; İblis: Ben ondan daha üstünüm. Beni ateşten yarattın, onu çamurdan yarattın, dedi. Allah: Defol oradan, sen artık kovulmuş birisin. Din gününe kadar lanetim senin üzerinedir, dedi. (Sad – 75, 78)

Sonsuz Hikmet Sahibi Yüce Allah; Ona, İn oradan, orada büyüklenmek sana düşmez, defol, sen alçağın tekisin, dedi. (Araf – 13)

Sonsuz Hikmet Sahibi Yüce Allah; Öyleyse defol oradan, sen artık kovulmuş birisin. Doğrusu hesap gününe kadar lanet sanadır, dedi. (Hicr – 34,35)

  • İman ehli, yan – gel yatmak suretiyle, bu imtihanı kazanamaz!
  • LUCİFER ve Çocukları, izinli oldukları şey üzerinde, harıl harıl çalışmaktadır!
  • Sadece kuru bir iman ve yan gel yatmak suretiyle de; Bedir ve diğer gazvelerde olduğu gibi RAHMANIN YARDIMINI bekleyeceksin, öyle mi?!

Sonsuz Hikmet Sahibi Yüce Allah; Ankebut Suresi 2 ve 3. ayeti kerimede; İnsanlar, denenip sınavdan geçirilmeden, “İman ettik” demekle bırakılacaklarını mı sanıyorlar? And olsun ki biz, onlardan öncekileri de sınamıştık. Allah, elbette doğru olanları ortaya çıkaracaktır; keza O, yalancıları da mutlaka ortaya çıkaracaktır, buyurmaktadır!

Gerçek mümin ve Müslüman olmanın anlamını ve şartlarını ana çizgileriyle ortaya koyması bakımından büyük önem taşımaktadır. Buna göre insanların sorumluluklarını yerine getirmiş sayılmaları, gerçek manada Müslüman olmaları için yalnızca “inandık” diyerek sözlü bir ikrarında bulunmaları yeterli değildir.

  • İman; Allah’ın insanları inançları uğrunda bazı güçlüklerle imtihan ettiğinde ortaya çıkmaktadır!
    Günümüz Müslümanları cenneti burada talep ettiklerinden dolayı, Sonsuz Kudret tarafından küçük bir imtihan zorlarına gitmektedir!

  • Buna göre iyilikle kötülük, iyilerle kötüler, müminlerle münkirler arasındaki çatışma insanlık tarihinin sadece bir döneminde yaşanıp bitmiş bir olgu değildir! Aksine bu sünnetullah, yani Allah’ın sürüp giden şaşmaz bir yasasıdır!

Müslümanlar, ilk zamanlarda olduğu gibi tarihin sonraki dönemlerinde de sıkıntılar yaşamış ve yaşamaya da devam etmektedir!

İnançları ve kutsal değerlerini, yok etme hareketleriyle karşılaşmış ve halen de karşılaşmaya devam etmektedir!

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

“Dünyayı ve İnsanlığı; YAKIP – YIKACAKLAR!” üzerine 4 yorum

  1. Çok güzel bir tesbit.
    Aslında olacakların kısa özeti. İnşallah insanlık uyanır. Gelecek nesillerin işi çok zor.
    Tebrik ederim Ahmet bey.
    Güzel bir köşe yazısı.

    1. Nadire Hanım;
      Teşekkür ederim. İMAN ehlinin dünyadaki işleri her daim zor ve zorlu olmuştur! Bakmayın siz, süslümanların dünyada CENNET istediklerine!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir