Ezoterik Yapılar ve Evangelistler!

Osmanlı İmparatorluğunun dağılma ve parçalanma sürecine baktığımızda, dış destekli kurulmuş, bize benzeyen ve bizden görünümlü ezoterik yapıların ihanetleri sonucunda bu konuma geldiğini görmekteyiz!

Peki, Osmanlı, bir gecede mi yıkılmıştır? Devlet yönetimi ve diğer kademelerde ihanet içinde olan kişiler, yapılar ve kapalı örgütler var mıdır?
Peki, bu hainlerin soyu, sopu, nesebi, kimlikleri ve cibilliyetleri nedir? Bilemediğimizden kaynaklı sürekli olarak arkamızdan vuruluyoruz!

Osmanlı İmparatorluğunun dağılması akabinde, farklı dil ve dine mensup mutlu ve huzur içinde yaşayan bir devlet ve millet yapısından, yirmi iki ulus devlet ortaya çıkarılmıştır!

Bugün itibari ile bünyemizden kopartılmış ve gönül bağları olan topluluk ve devletler ile beraber yürüme vakti ve zamanı gelmiştir!

Türk Devleti; bünyesinden çıkarılmış yirmi iki devlet, millet ve gönül coğrafyası ile birlikteliği ve kardeşliği kurmadan Anadolu’da varlık ve bekasını sağlayamaz!

Tarih ve Coğrafya; Türk Devleti ve Türk Milletine, kadim bir görev ve medeniyet sorumluluğunu yeniden yüklemektedir!

Sınır komşumuz Irak işgal edilirken içerideki Kesni Zani ezoterik yapı, küresel ve emperyalist işgalcilere; talan girişimindeki desteği ve söylemleri hafızamızdan silinmeyecektir!

Ezoterizm, asıl gerçeklerin yalnızca anlayabilecek yetenek ve bilgide olanlara bildirilebileceği görüşü üzerine temellenen bir gizemli öğreti ve kapalı bir örgüt sistemidir!

Bu örgütlü yapılar, bir başka güç veya devletin ülkesini, topraklarını, işgal ve talan etmesi için el altından veya doğrudan çalışmalar yapmaktadır?

İnsan olarak aklımızın ve havsalamızın almadığı noktalar bulunmaktadır? Tarihin tozlu sayfaları devleti ve milletine ihanet eden hain yapılarla doludur!

Bir devlet ve millet için önemli olan böyle durumlardan dersler çıkarmak, tekrardan bir daha aynı durumları yaşamamaktır!

Devlet olmanın gereği budur! Hem de devleti ebed müddet ülkü ve ideali olan kadim devlet geleneği Türk Devleti ve Milleti için!

Türk Devleti; tarihten gelen devlet geleneği ve devlet aklı ile artık reaksiyon durumundan, tamamen aksiyoner ve pro-aktif bir konuma geçilmiştir!

Türk Devleti; içeriden veya dışarıdan varlığı ve bekasına yönelik, her türlü hain kirli plana, teyakkuz halinde olmalı, tedbirlerini almalı ve gerekli cevabı da tarihte olduğu gibi Osmanlı Tokadı olarak tepelerine inmelidir!

Aksi halde Türk Devleti, bin yıllardır yaşadığı Anadolu’da varlık ve bekasını devam ettiremez!
Hamas ve İsrail arasındaki savaş, Ezoterik ve Evangelist yapıların içerideki işbirlikçiler desteği ile bölge üzerinde ki; sinsi plan ve kirli hesaplarının bir yansıması olabilir mi?!

Ya da Ezoterik ve Evangelist yapılar, kirli ve sinsi planları için bir bahane mi bulmuştur!
Türk Devleti; devlet yönetim sisteminin tüm etkili ve yetkili makam ve kurumlarda; Yahudi yanaşmaları, Hristiyan kapatmaları, Arap Siyonizm’in uşakları, İngiliz artıkları, Müslüman görünümlü Sebataylar, Siyonistler, Yahudiler ve Hristiyanlar söz sahibi olamayacaktır!

Açık, şeffaf, hesap verebilir ve denetlenebilir konumda olmayan, küresel güçler ve ajanlarının yönlendirme ve kontrolündeki tüm kapalı yapı ve örgütler, Türk Devleti tarafından yakinen takip edilmektedir!

Anadolu; kadim Yunusların, Hacı Bektaşi Velilerin ve Hz. Mevlanaların yeşerttiği kadim Türk yurdu olarak kalmaya ve anılmaya devam edecektir!

Anadolu; Mazlum milletlerin umudu, Türk Devleti Ebed Müddet mefkuresi, Turan ve Kızıl Elma Ülküsü, Nizamı-Alem hedefleri olan son Türk Devletidir!

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir