Emperyalistler ve İşbirlikçiler Gelmeye Devam Edecek!

Küresel Emperyalistler, işbirlikçiler ve içimizdeki taşeronları, yeni senaryolar ve planlar üzerinden tekrar gelmektedir! Gelecekler! Gelmeden ve bu bölgeyi karıştırmadan yapamazlar!

Bu ülke ve bölgeye hâkim olmak, kanton kukla devletçiler kurmak için gelmeye devam edecekler! Peki, Ne zamana kadar ve Nerede duracaklar?

Ülkemiz ve bölgemizde, birlik ve beraberliğin tam olarak sağlandığını, algılayacakları ve görecekleri zamana kadar, her koldan gelmeye devam edecekler!

Ülke ve bölge halkları olarak parçalı ve kavgalı olmamız, küresel emperyalistler ve işbirlikçilerin işine yaramaktadır!

Taşeron ve işbirlikçileri üzerinden parçalı yapıyı körüklemek ve derinleştirmek adına sürekli çalışmaktalar.

Taşeronlar ve işbirlikçilerinin görev tanımı budur. Bu kişi ve örgütlerin kuruluş ve ortaya çıkma sebepleri sadece budur!

Ellerine verilen not ve pusulada yazılı olanları uygulamakla görevliler! Vekâlet – vesayet ve Hibrit savaşları üzerinden, bölge halkları arasında fitne ve fesat çıkarmak için gelmeye devam edecekler!

Taşeron ve İşbirlikçiler vasıtası ile bölge halkları arasındaki her türlü fitne, ağababaları ve emperyalistlerin işine yaramaktadır; Çünkü buradan beslenmekteler!

Ülkemiz ve bölgemizde oluşabilecek birlik ve beraberlik girişimlerine müdahale etmek ve fitne sokmak için her yolu ve yöntemi denemekten geri duramazlar, durmayacaklar da!

Çünkü bu ülkeyi ve bölgeyi dışarıdan orduları ile gelerek işgal etmeleri ve yönetmeleri mümkün değildir! İçeriden taşeron ve işbirlikçiler bulmak zorundalar. Tarihin tozlu sayfaları bunun örnekleri ile doludur.

Keçecizâde Fuat Paşa’nın İngiliz elçisine; Osmanlı Devletini; siz dışarıdan, biz içeriden yıkmaya çalıştığımız halde, bu devleti yıkamadık, siyasi literatüre geçen ifadelerinde olduğu gibi!

Ülke ve bölge halkları olarak; bir olmak, birlik olmak, beraberlik olmak ve kardeş olmak zorundayız!

Birlik ve beraberliğin önemine binaen; Ebu Müslim Horasani; Size düşman olanlara yaranmaya çalışır ve dostlarınızdan uzaklaşırsanız, onlar size dost olmaz fakat siz dostlarınızı kendinizden uzaklaştırırsınız; İşte o zaman düşmanlarınızın avucuna düşersiniz. Onlar, zarar vermeyeceklerinden emin oldukları için dostlarını kendilerinden uzak tuttular. Kendilerine bağlamak ve kazanmak için de düşmanlarını yakınlaştırdılar. Yakınlaştırılan düşman dost olmadı. Fakat uzaklaştırılan dost düşman oldu. Herkes düşman safında birleşince yıkılmaları mukadder oldu, buyurmaktadır!

Sonsuz Kudret Sahibi Yüce Allah; Enfal suresinde; Ve Ey Müslümanlar! Onlara karşı ( düşmanlarınıza karşı ) gücünüzün yettiği her kuvvetten ve bağlı atlardan hazırlayınız. Bununla Allah Teâlâ’nın düşmanını, sizin düşmanınızı ve onlardan başkalarını ki bunları siz bilmezsiniz, Allah Teâlâ bilir, korkutursunuz, buyurmaktadır!

Gücünüzün yettiği her kuvvetten, kuvvet ifadesi; güncel harp vasıtalarına şamildir; topları, tüfekleri, uçakları, otomobilleri, zırhlıları, tankları, atomları, her türlü harp vasıtalarından saldırıyı sağlayacak, düşmanı dehşete düşürecek, nakil vasıtalarından hazırlayınız, bu hususta kusur ve ihmal göstermeyiniz. Bu kuvvet ile ve bu harp vasıtalarıyla, Allah Teâlâ’nın düşmanını ve sizin düşmanınızı, korkutmuş olursunuz. Müslümanlıkta boş durmak, medenî vasıtalardan mahrum olmak, düşmanlara karşı miskince bir vaziyete düşmek kesinlikle yasaktır.

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir