Başkan Musa Arat’la

 

Hafta sonu AK Parti Konya İl başkanı Musa ARAT Bey ile görüştüm.  Daha önceki siyasi iletişim, algı yönetimi ve özellikle yereldeki iletişim çalışmaları ile ilgili yazılarımın çerçevesinde, seçim çalışmaları ve siyasi iletişim noktasında fikir alışverişinde bulundum.

Başkan Musa Bey sahada seçim çalışmaları hakkında, bütün ilçe, köy ve beldelerde 600 araç ile saha bulunduklarını, çalmadık kapı ve selam vermedik tek bir birey – seçmen dahi kalmadığını, özellikle de hemşerimiz Konya’nın evladı Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun mektubunu her gittikleri yerde seçmene ulaştırdıklarını ifade ettiler.

Musa Başkan, seçim çalışmalarını özellikle de iletişim çalışmalarını çok objektif bir şekilde ve bilimsel çerçevede yapmaya çalıştıklarını söyledi. Sürekli olarak,  yerelde anket çalışmaları yaptırdıklarını, bunun sonuçlarına göre karar aldıklarını ve uygulamaya geçtiklerini söyledi.

Musa Başkan, İl yürütme kurulu ve İl yönetim kurulu çalışma ekibi ile çok özverili çalıştıklarını ve ekip üyelerinin arasında daha önceki dönemlerdekine nazaran güzel bir sinerjinin mevcut olduğunu da buyurdular. Çalışma ekibindeki her bireye bu özverili çalışmalarından dolayı, Teşekkürü bir borç bildiğini ve Allah hepsinden razı olsun dileklerinde bulundular.

Musa Başkan, seçim haftasına doğru yaklaşmakta olduğumuz şu günlerde, seçime yönelik olarak, önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan, Konya’nın evladı Başbakanımıza atfen çok güzel bir tanıtım filmi de hazırladıklarını ifade ettiler. Bundan sonra seçim çalışmaları için gittikleri her yerde ve özellikle de medya da bu tanıtım filminin gösterimini yapacaklarını söyledi.

Musa Başkan, Konya özelinde bütün Konyalı hemşerilerinden,  AK Parti İl Başkanı olarak değil,  bir Konya sevdalısı, bu Kadim şehir için derdi olan bir Konyalı olarak:  Konya’nın ve Torosların evladı Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun desteklenmesini, yanında olunması gerektiğini, bunun siyasetle alakasının olmadığını, bütün Konyalı hemşerilimizin duymasına da isterim şeklinde konuştu.

Ak Parti Konya İl Başkanı Musa Arat beyin, azim ve kararlılığı Konya’yı farklı ve güzel noktalara taşıyacağını gördüm. Başkana ve ekibine, Konya için yapılabilecek güzel hizmetlerden dolayı yürekten BAŞARILAR diliyorum. Rabbim YAR ve Yardımcınız olsun…

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir