Her şey Bir Telefonla, Mı, Başladı?!

Geçtiğimiz günlerde, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan, mevcut başkan Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından, düzenlenen bir programla tanıtıldı.

Tanıtım toplantısına AK Parti Milletvekilleri, İlçe belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları, belediye meclis üyeleri ve tüm teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm teşkilat mensupları ve ayrıca böyle programların görünmeyen kahramanlarına da teşekkürlerimi sunarım.

31 Mart yerel seçimlerine doğru gün sayarken, aday adayları meydanlarda boy göstermeye başladığı süreçten bil itibar, AK SAÇLI bir DOST  ile siyaset ve başkanlık konulu sohbetimiz, Cumhur İttifakı ve Türkiye’de olağanüstü bir gelişme olmaz ise, Uğur İbrahim Altay’ın kesinlikle, Konya Büyük şehir belediye başkan adayı olarak gösterilecektir, şeklinde uzar giderdi!

Şehirdeki güç, denge, çıkar ve paylaşım gruplarının konumlarını korumak adına, piyonları üzerinden bir Vezir çıkarma hamleleri ve yapmış oldukları bel altı hareketler, salvolar, haberler ve ayak oyunu girişimlerinin sonuçsuz kalacağı ve berhava olacağını da sohbetlerimizde vurgulardık!

Tabii ki Aklın yolu birdir! Tabii ki doğru sadece bir tanedir! Birilerinin hoşuna gitmese ve doğruların üzeri her daim kapatmaya çalışmalarına rağmen!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tanıtım toplantısında teşkilat mensuplarına hitaben; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ve teşkilatın desteği ile Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandım.

Bana gösterilen bu teveccühte, öncelikle Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, il ve ilçe teşkilat mensuplarına teşekkürlerimi sunarım.

AK Parti’nin yerel yönetimlere bakışı, bir hizmet yarışı, gönüllere girmek ve şehrin emini olmaktır! AK Parti Belediyeciliği sadece günü kurtarmak değil, şehirlerin ve insanların geleceğine yatırım yapmaktır! AK Parti belediyeciliği sadece laf üretmek değil, ortaya bir vizyon koyabilmektir! AK Parti Belediyeciliği halka hizmetkâr olmak ve Hakk’ın rızasını kazanabilmektir!

Yerel yönetimlerin bir bayrak yarışı olduğu ve her belediye başkanı bir önceki belediye başkanından aldığı bayrağı daha yukarıya taşımak için gayret edecektir! Gayesi hizmet olanın yardımcısı Allah’tır ilkesi ile çalışmalarımızı yürütüyoruz! Allah’ın izniyle yine el ele, gönül gönüle vereceğiz ve Konya’mız için gecemizi gündüzümüze katıp, yeniden aşkla hizmet edeceğiz!

Biz hizmeti ibadet kabul eden bir ecdadın torunlarıyız; Allah doğru bildiğimiz yoldan ayırmasın! Bu güne kadar büyük önem verdiğimiz Gönül Belediyeciliğini, “Benim Şehrim” konsepti çerçevesinde yeniden yaşamak ve yaşatmak amacındayız, şeklindeki duygusal ve bir o kadar da hizmet aşkı ile dolu konuşmalarının çok manidar olduğunu da buradan ifade etmek isterim.

Tam on yıl önce, her şey, bir telefon ile başladı! Bu gelen telefon biraz da;  ‘SAKLI SEÇİLMİŞ’ bir kişi olmamızdan kaynaklanıyor olabilir mi? Bilemiyoruz!

SAKLI  SEÇİLMİŞ  kavramının ne demek olduğu zaten ehlince  ve ehline malumdur!

Doğup büyüdüğümüz ve havasını teneffüs ettiğimiz bu şehre hizmet, bir şükür vesilesidir. Belde-i Muhayyere ’de şehrin emini olmak ve bu şehirde yaşayan tüm canlıların da zikrine vesile olmak, ayrıca bir şereftir. Konya’ya hizmet etmiş bir başkan olarak, öncesinde olduğu gibi bundan sonraki hedefimiz de, hizmetkârı olduğumuz kadim topraklardaki insanımızın yüzündeki tebessümü biraz artırma vesilesi olacaktır.

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir