Dünya; Rusya – Ukrayna Savaşı üzerinden NEREYE Evriliyor?

Dünya, Rusya – Ukrayna savaşı ile yeni bir döneme evrilmekte olduğunu, yazılarımızda sürekli olarak kaleme almaya çalışıyoruz!

İkinci Dünya savaşı akabinde olduğu gibi yeni bir SİSTEM ve yeni bir DENGE kurulacaktır! Yeni dengenin başat ve merkez ülkesinin de, Türk Devleti olduğunu, sürekli oalrak ifade etmeye çalışıyoruz!

Kadim Türk Devlet Aklı nezaretinde kurulan, Türk Devletleri Teşkilatı ile Türk Devleti; yeni DENGE ve SİSTEMİN Sıklet merkezi olduğunu ve Türkler olmadan kurulamayacağını, vurgulamaya çalışıyoruz!

Dünya, ikinci dünya savaşı akabinde kurulan çift kutuplu dengeye benzer, Türk Devletinin müdahil olduğu, Çok kutuplu -BEŞLİ, yeni bir DENGE ve yeni bir SİSTEM ile yolculuğuna devam edecektir!

İçeriden ve dışarıdan, birileri kabul etmese de! İçlerine sindiremese de!

Rusya – Ukrayna arasında ki savaş ve ABD’nin tutumlarını KAYIKÇI kavgası olarak okuyabilirsek, olay ve olguları daha net algılayabiliriz! Aksi halde yanlış okuma ve yanlış tarafta konum alabiliriz!

Rusya’nın ABD Büyükelçisi Anatoly Antonov; Zelensky’nin ABD ziyareti, ne kendisinin ne de ABD yönetiminin barış istediğini bir kez daha kanıtladığını!

Zelenskiy’nin ABD’yi ziyareti ve Washington’daki görüşmeler, ne Beyaz Saray’ın ne de Kiev rejiminin Rusya ile barışa hazır olmadığını!

Kiev rejim liderinin Hollywood tarzındaki Washington gezisi, Beyaz Saray yönetiminin Rusya ile doğrudan çatışmaya girme niyetinin olmadığına dair uzlaştırıcı açıklamalarının boş bir sözden ibaret olduğunu!

Kiev ve Washington’un bölgede çatışmayı, can kayıplarını ve Kiev rejimini Washington’un ihtiyaçlarına daha fazla bağlamayı hedeflediğini!

Zelenskiy’nin ABD ziyaretinde Beyaz Saray’ın Rusya ile doğrudan bir çatışmaya girme konusundaki isteksizliğine ilişkin iddialarının hiçbir şey ifade etmediğini!

Zelenskiy’nin gezisi, aslında Rusya’yı yenme ihtiyacına dair bir duyuru olduğunu! ABD Kongresindeki alkışlar ve yakıcı sırıtışlar, aslında ülkemize karşı zafer kazanana kadar ‘vekaleten savaşa’ devam edilmesi gerektiğini!

Bunun için de muazzam kaynakların aktarılması gerektiğini! Washington’un Kiev’e Patriot füze sistemleri sağlama niyeti olduğunu!

Ancak Batı’dan gönderilen silahlar Ukrayna’da Rus ordusu tarafından sistematik olarak imha edildiğini! ABD yönetiminin de bunları bildiğini!

Moskova’nın tüm uyarılarına rağmen, ABD, hava savunma sistemlerini göndermeye niyetlendiğini!
Fakat ABD’nin Ukraynalıların kullanma becerisine sahip olmadığı sistemlerin bakımı için kendi personelini de gönderebileceğinin, endişe verici olduğunu!

Ukrayna topraklarında, bu kompleksleri yönetecek personeli hangi kaderin beklediğini herkesin gayet iyi anladığını umuyorum, şeklinde tespit ve öngörülerde bulunuyor!

Adama sorarlar! Peki, NEDEN?!..

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir