Ey Türk Genci! 15 Temmuz HAİN Geceyi Asla Unutma!

Bu Aziz Vatan; 15 Temmuz ihanet kalkışmasının olduğu gece, daha önce yaşanmış, darbe ve muhtıralardan farklı olarak, küresel ve emperyalist güçlere, içimizdeki işbirlikçiler mahareti ile tamamen teslim edilmek istenmiştir! Bir nevi İŞGAL!

15 Temmuz ihanet kalkışmasının olduğu gece; küresel güçler ve işbirlikçilerin hesap edemedikleri, Türk Devleti ebed müddet devam ülküsü çerçevesinde, Türk Devletinin bekası ve Türk Milletinin birliği adına, Tük Devlet Aklı ve Kadim Türk Devlet kodlarının neşv-ü nema bulmasıdır!

Aksi halde Türk Milleti için süreç bölgemizde parça parça olan ülkelerden hiçbir farkı olmayacaktı!

Türk Devleti, 15 Temmuz ihanet kalkışmasından sonraki süreçte, Türk Devlet Aklı ve Kadim Türk Devlet yönetim kodlarının gereği, Devletin en kılcal yerlerine kadar sızmış, tipi bizden fakat çipleri de küresel güçlerin elinde olanları, bir bir temizlemiştir!

Bu süreçte ve halen, bazı ülkelerden gelen ‘Endişeliyiz’ açıklamalarını da bir kenara not etmek ve unutmamak gerektiğini düşünüyorum!

Türk Devlet tarihi; mezkur ihanet geceleri ve kahramanlık dönemleri ile doludur! Peki neden? Bu ihanetleri yapanlar kimdir? Soyu, nesebi ve cibilliyetleri nedir? Bu kişiler nereden ve nasıl gelmiştir? İçimize ve özellikle devlet yönetimine nasıl ve ne şekilde yerleştirilmiştir?

Türk Devleti ebet – müddet hedefi ve ideali olan asil Türk milletini, boş bırakmayacaklar! Türkler, kendi haline bırakılamayacak, bir millettir! Neden acaba?

Tarih, hain – hainler ve ihaneti, asla unutmaz! Tarih; hain – hainler ve ihanet edenleri lanetle anacaktır! Kahramanlarını da; şahadet, takdir, övgü, rahmet ve minnetle hatırlayacaktır!

Tarih; her bireyi layık olduğu şekilde anacaktır! Allah, bu aziz millete ihanet konumunda bulundurmasın! Allah, bu asil milletin övgüsüne layık olabilenlerden eylemesini dilerim!

Bugün 15 Temmuz! Tüm Türkiye’de, yurt dışındaki elçilik ve konsolosluklarda, 15 Temmuz 2016 tarihindeki; hain ve karanlık gecede, yaşadıklarımız ve kahramanlıklarını yad etiğimiz; ‘Demokrasi ve Milli Birlik Buluşma Günü’ olarak idrak edilmektedir!

Allah; bu topraklar için Şahadet şerbeti içen tüm Şehitlerimize rahmet, Gazilerimize şifalar, Yakınlarına da sabrı cemil ihsan eylesin!

Milli şairimizin, Allah bu asil millete bir daha İstiklal marşı yazdırmasın ifadelerinde müşahhas olduğu gibi Allah bu millete bir daha böyle ihanet dolu karanlık gün ve geceleri yaşatmasın!

Tüm Dünya ve özellikle de Türk milleti üzerinde hesabı olan küresel güçler ve taşeron işbirlikçiler, idrak etmelidir ki; Türk milletine boyunduruk vurulamaz! Türk milletine gem vurulamaz! Türk milleti, istiklal ve istikbaline âşıktır!

Her Türk Genci; Dünya’da yeni bir düzen kurulurken, bölgemizde dizayn süreci devam ederken, sınırlarımız boyunca kukla devletçikler için terör örgütlerine verilen destek ve yüz yıl sonra yeniden bir paylaşım noktasında bulunurken; 15 Temmuz ihanet kalkışmasını; daha dikkatli bir şekilde tefekkür ve tezekkür etmesi gerektiğini düşünüyorum!

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir