Hamas – İsrail Savaşı ve Sisteme RESET Atılması!

Dünyada ve yerel çerçevede her şey değişecek! Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Peki, değişimin ne ve nasıl olacağını idrak edemeyen izan yoksunlarına bu durumu nasıl izah edebiliriz?

Yeni bir düzen ile sosyal, kültürel, ekonomik ve siyaseten çok büyük değişimlere şahit olacağız!

Tarihsel süreçte dünyada ki her değişim tabii ki zor ve zorlu olmuştur! Değişim ve yeni bir sistemin kurulması adına; milyonlarca insan ölmüş, ülkeler ve şehirler tarumar edilmiştir!

Birileri ölür ve yaralanır, ülkeler tarumar olur ve yıkılırken, elbette ki birileri de, kan ve yıkım üzerinden çok para kazanmaktadır!

Değişime direnenler elbette ki olacaktır! Peki, Dünya ve yerelde ki değişim ve dönüşüm nasıl olacaktır? Değişim ve dönüşümde, kimler ya da hangi devletler saf dışı kalacaktır?

Kim veya kimler ya da hangi devletler yeni sisteme dahil olacaktır? Yeni sistemde ki, tüm aktör ve figüranlar, sistemi kurgulayanlar için ehline malumdur!

Peki, Dünya ve insanlığa reset mi atılıyor? Ya da up-date mi yaşanmaktadır? Yoksa game-over ile birlikte up-grade süreci mi başlayacaktır?

Reset, ayarlamak ve yeniden düzene koymak anlamına gelir! Peki, şu anda yaşadığımız bir reset ya da up-date süreci midir?

Türkiye’de; Küresel ve emperyalist işbirlikçi ekol temsilcileri up-grade ya da reset sürecinde yeni sistemde olmayacaktır! Türk Devleti, yerli ve milli oyuncular ile devleti ebed müddet ülküsü, kadim Kızıl elma ve Nizam-ı alem hedefleri olan tarihi yolculuğuna devam edecektir!

Hamas ve İsrail arasında zuhur ettirilen savaş bahanesi ile dünya sistematiğine, yeniden başlatmak ya da yeni bir SİSTEM adına, RESET mi atılacaktır?

Yoksa 2. Dünya Savaşı akabinde kurulan Soğuk Savaş – İkili DENGE benzeri, Üçlü veya Dörtlü bir DENGE sistemi kurulacaktır!

Ya Savaş ve Kan üzerinden emperyalist güçler birbirlerini ve dünyayı yakıp yıkacaklar! Ya da Barış ve Huzur içinde hem kendileri ve hem de diğer ülkeler büyümeye ve Kalkınmaya devam edecektir! Her seçiş bir vazgeçiş olduğuna göre!

Küresel ve Hegemonyal güçler; SAVAŞ ve REKABETİ değil, BARIŞ ve HUZURU – KALKINMA ve BÜYÜMEYİ seçecektir!

Son günlerde medyaya yansıyan görüntülere göre, SAVAŞ değil, BARIŞ ve KALKINMA, tercih edilmiş bir görüntü arz etmektedir!

Türkleri tarihten çıkardığınızda, insanlık tarihi adına hiçbir şey kalmayacaktır! Türk, Adalet dağıtan, hakikat temsilcisi ve mazlum milletlerin de hem hamisi ve hem de hadimidir!

Kadim Türk Devlet Aklının kontrolünde, Türk Devleti ve Türk Milleti olmadan barış ve huzur tesis edilemez! Yüz yıldır bu bölgelere kan ve gözyaşı hakimdir!

Peki, barış ve huzur var mıdır?! Barış ve huzurun olmadığı toplumlarda, sosyal, siyasi ve ekonomik düzen ve güveni temin edemez, gelişim ve kalkınma hamlelerini de sağlanamayacaktır!

Düzen, güven, gelişim ve kalkınmanın olmadığı toplumlarda, kaos sisteme hakim olur! Kaos ortamında, hem içeriden ve hem de dışarıdan birileri tabii ki beslenecek, serpilecek ve gelişecektir!

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir