Ulusal Çıkarları Adına, Her Şeyi Yakacaklar!

Dünya ve özellikle de bölgemiz, yüz yıl önce olduğu gibi küresel ve emperyalist güçler maharetiyle, yeniden bir dizayn ve paylaşım savaşlarına sahne olmaktadır!

Paylaşım noktasında öncelikli hedef ülke ve noktalarda terör örgütleri üzerinden kaos ve bu bölgeler dış müdahaleye hazır konuma getiriliyor!

Bölgemizde, 11 Eylül tarihinden sonra hızlanan bu süreç, müdahale edilen ve parçalanan devlet ve milletler bizlere akledebilmek adına çok şeyler söylemektedir!

Hamas ve İsrail arasında başlatılan planlı savaş; Çin çıkışlı ve İngiltere hedefli; Bir KUŞAK Bir YOL Projesi ve Hindistan çıkışlı – Suudi Arabistan – İsrail – Yunanistan ve Avrupa hedefli; GATEWAY – Küresel AĞ Geçidi, kontrol ve hegemonya savaşının bir yansıması olduğunu, sürekli olarak ifade etmeye çalışıyorum!

Sonsuz Kudret Sahibi Yüce Allah; akıl sahiplerine de AKLETMEYECEK misiz şeklinde ikaz ve uyarılarda bulunur! Akıl zaten akıl sahiplerine de bunun için verilmiştir!

Yerel bir gazeteci ve iletişimci olarak, neden yerel konular yazmıyorsun, bu şehirde yazacak bir dünya sorun, kişi ve konular varken; ulusal ölçekte, içerik ve konular yazıyorsun, şeklinde sitem aldığımızı, hatırlatmadan geçmeyelim!

Birileri gibi çiçek – böcek ve aşk konularına neden girmiyorsun? Birileri yerelde köşe kapmacaya devam ediyor! Mezkur konular hem çok okunuyor ve hem de geri dönüşler olmaktadır!

Köşeleri ve dünyalıkları kim kaparsa kapsın! Köşeler kimin olursa olsun! Kim, köşe ve ihale kapmaca oynarsa oynasın! Kim, kimi nereye atamak veya getirmek isterse getirsin! Kim, kime ne ihale verirse versin, ilgi alanımızın dışında kaldığını ifade etmek isterim!

Bir gün HESAP ve bu işlerin de VEBAL olduğunu da unutmamak gerekir!

Tüm köşeler ve ihaleler, bad-el hara-bül basra, ne işinize yarayacaktır?

Dünya ve özellikle de bölgemizdeki yüz yıllık, hatta bin yıllık küresel ve emperyalist güçlerin kirli ve sinsi oyunlarını; okumaya, anlamaya, anlamlandırmaya, yorumlamaya ve yazıya dökmeye çalışıyoruz!

Doğal olarak, yerel ölçekteki magazinsel gelişmeler, ilgi alanımızın dışında kalmaktadır!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti; küresel ve emperyalist güçlerin kontrol ve denetimlerinden çıkmaya, bağımsız, yerli ve milli politikalar üretmeye başladığı her dönemde, dışarıdan destekli ve içerideki işbirlikçiler maharetiyle, darbe ve inkıtalarla karşı karşıya kalmıştır!

Türkiye Cumhuriyeti Devletini içeriden işbirlikçiler eliyle yürütülen kuşatma ve sınırlarımızda kurulan terör örgütleri tarafından çevreleme girişimleri, bir bir yok edilmekte, sinsi plan kirli hesaplar çöpe atılmaktadır!

İki bin yıllık, kadim devlet geleneği ve tarihi Türk devlet kodlarına dönmekte olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti olmadan bölgemizde ve yirmi dört milyon kilometre karelik gönül coğrafyamızda; eskiden olduğu gibi kolay bir şekilde ameliyat ve operasyon yapamayacaklar!

Sadece insanları öldürebilirler! Özellikle kadın ve çocukları! Sadece yakıp yıkabilirler! Onların medeniyet dedikleri zaten; yakmak – yıkmak ve öldürmektir! Türk medeniyeti, İHYA ve İNŞA demektir! Türk, İnsanlığın VİCDANI demektir!

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir