Üçüncü Dünya Savaşı Başladı – 4 –

Dünya yeniden dizayn ediliyor! Peki, yeni sistem ve düzen nasıl kurulacaktır? Kanlı mı yoksa Kansız mı? Ya da bir dünya savaşı çıkarırlar mı?

Dünya ve bölgemiz, Orta Doğu, Afrika ve Asya, küresel ve emperyalist güçler maharetiyle yeniden bir paylaşıma tabi tutulmaktadır!

Küresel ve emperyalist güçler, paylaşım olmadan ayakta kalmaları, hegemonyal varlıklarını sürdürmeleri mümkün değildir!

Dünya, yüz yıllardır aynı şekilde yönetilmektedir! Küresel ve emperyalist güçler, son dönemde, vekalet terör orduları üzerinden yürüttükleri kayıkçı kavgası başka bir evreye geçmiştir!

Güncel Haberler arasındaki toz dumandan dünyadaki paylaşım adına yapılan gelişmeleri okuyamıyor ve perde arkasındaki sinsi oyun ve kirli hesap, çıkarlar ve planları da algılamakta zorlanıyoruz!

Dünya halklarının çok şey bilmesine gerek yoktur! Küresel ve emperyalist güçler, istedikleri kadarını, kontrolü altındaki basın yayın organları vasıtasıyla servis eder, dünya kamuoyu, bu haberlere göre yönlendirilir!

11 Eylül tarihinde neler olmuştu? Bu tarihten sonra bazı devlet ve milletler için kara bulutlar esmeye başlamıştı!

11 Eylül tarihindeki kirli oyun çerçevesinde, ABD dünya ticaret merkezindeki ikiz kuleler bombalanıyor! Toz duman arasında suçlular bulunuyor ve hangi devletlerin de bunları saklamak ve korumakta oldukları da resmileşiyordu!

Film, senaryoda yazıldığı şekilde ilerliyor, Irak ve Afganistan, bir bahane ile işgal ediliyor, milyonlarca insan canından oluyor!

Tarihi İpek yolunun ana güzergâh ülkeleri işgal ediliyor! Sinsi ve Kirli Oyunu bölge halkları ve dünya anlayamıyor, yorumlayamıyor ve algılayamıyorduk! Yüz yıllardır, göremediğimiz ve aksiyon geliştiremediğimiz gibi!

Dünyayı yüz yıllardır kayıkçı dövüşü ile yöneten küresel ve emperyalist güçler, milli kodları ve formatlarına uygun, bağımsız politikalar sergileyen bölge devletleri ile yüzleşmeye başladı!

Alışık olmadıkları bu durum canlarını sıkmaktadır! Yüz yıllardır eski düzende at koşturdukları bölgemizde istedikleri bölüşüm ve paylaşımlarını artık realize edemiyorlar!

Bölgenin kaosa sürüklenmesi, yönetim ve kontrolleri altında olacak şekilde kukla devletçikler kurmaları için eğitip – donattıkları ve sahaya sürdükleri, destek verdikleri vesayet ve vekalet terör örgütleri de, artık işe yaramıyor ve hedeflerine erişemiyorlar!

Kadim Türk Devlet Aklı denetimindeki Türk Devletinin bağımsız politikalar sergilemesi, küresel ve emperyalist güçleri, büyük bir kaygı ve endişeye sevk etmiştir!

Çünkü yönetim kademesindeki taşeron adamları, ya devlet kademesindeki görevlerinden el çektiriliyor, ya da içeriye atılıyordu! Kaygı ve endişelerinin kaynağını da anladık mı?

Anadolu topraklarında, beş bin yıllık Kadim Türk Devlet Aklı devreye girmiştir! Türkiye Cumhuriyeti Devleti, beş bin yıllık tarihi Türk devlet kodlarına dönmektedir!

Kadim Türk Devlet Aklı denetiminde ki; Türkiye Cumhuriyeti Devletinde seksen beş milyonun kalbi; Anadolu yurdunda, devletimizin bekası ve milletimizin birliği için çarpmaktadır!

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir