Yaşadıklarımız; bir RESET Süreci midir?

Dünyada her şey değişecektir! Hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır! Değişimin nasıl olacağını idrak edemeyen izan yoksunlarına bu durumu nasıl izah edebilirsiniz?

Dünyada; Sosyal, kültürel, ekonomik, teknolojik, siyasi ve özellikle de İNSANLIK olarak büyük değişimlere şahit olacağız!

Peki, küresel ve emperyalist güçler, planladıkları yöndeki değişim ve dönüşüm adına her şeyi yaparken, insanlığın vicdanı konumunda olanlar neler yapıyor? Eli kolu bağlı bekliyor mu? Ya da makam – mevki – ihale – rant – güç ve iktidar peşinde mi?

Birinci ve İkinci Dünya Savaşlarından sonraki süreçte olduğu gibi! Bu defa tamamen DİJİTAL bir dünya ve Dijital Köle bir İnsanlık!

Gelecek adına planı olmayan toplumlar, planı olan ülke ve küresel güçlerin KÖLESİ olmak durumundadır!

Tarihsel süreçte, her değişim zor ve zorlu olmuştur! Milyonlarca insan ölmüş, bir o kadarı yaralanmış, şehirler ve ülkeler tarumar edilmiştir!

Bu defa insanın kendisi YOK edilmek üzeredir! Eşrefi mahlukat olarak yaratılan insanı, fıtrata aykırı bir şekilde insanlığından çıkaracaklar!

Başaramayacaklar! Ne yapsalar boş! İnsanlığı YOK etmek veya KÖLELEŞTİRMEK adına yaptıkları milyar dolar harcamayı, insanlığın hayrına yapabilseler, dünya ve dünya insanlığı, daha farklı bir durumda olurdu!

Dünya ve yerelde ki değişim ve dönüşüm nasıl olacaktır? Değişim ve dönüşümde kimler saf dışı kalacaktır? Kim veya kimler yeni sisteme dahil olacaktır? Yeni sistemde, aktör ve figüranlar ehline malumdur!

Küresel ve emperyalist güçler, nasıl bir dönüşüm veya değişim planlamaktadır? İnsanlığın hayrına mı? Yoksa İnsanlığın tamamen KÖLE olması yönünde mi?

Birileri yer yüzü Tanrılıkları adına her yolu deneyecektir! Şah damarına yakın olmak, ne düşündüğü ve neler hissettiğini dahi bilmek istiyor!

Küresel ölçekteki şeytani kurgunun doğal olarak yerel yansımaları da olacaktır!

Türkiye’de; Küresel ve emperyalist güçler, işbirlikçi ekol temsilcileri reset sürecinde yeni sistemde olmayacaktır!

Türk Devleti, yerli ve milli oyuncular ile devleti ebed müddet ülküsü yolculuğuna devam edecektir!
Kadim Türk Devlet kodları, Maturidi İslam geleneğinin temsilcileri, Anadolu diriliş ve direniş erleri yeni sistemde aktif rol alacaktır!

Dünyada yeni oyun, sistem ve düzen kurulurken, reset işlemi devreye alınırken, Türk Devleti ve Türk Milleti olmadan yürürlüğü konulamaz ve başarılı olunamaz!

Küresel iki EKOL ve iki GÜÇ, yeni bir DENGE adına, tüm güçleri işe sahadadır! Ya benimsin ya da Kara toprağın!

Madem ki Türkleri tarihten çıkarırsanız, insanlık tarihi adına hiçbir şey kalmayacaktır! Türk, Adalet dağıtan, hakikatin temsilcisi ve mazlum milletlerin de hem hamisi ve hem de hadimidir!

Sosyal, kültürel, tarih, coğrafya ve gönül aklı tüm bölgelerde, Kadim Türk Devlet Aklının kontrolünde, Türk Devleti ve Türk Milleti olmadan barış ve huzur tesis edilemez! Yüz yıldır bu bölgelere kan ve gözyaşı hakimdir!

Barış ve huzurun olmadığı toplumlarda, sosyal, siyasi ve ekonomik düzen ve güven temin edemez, gelişim ve kalkınma hamleleri sağlanamaz!

Düzen, güven, gelişim ve kalkınmanın olmadığı toplumlarda, kaos sisteme hakim olur! Kaos ortamında, hem içeriden ve hem de dışarıdan birileri tabii ki beslenecek, serpilecek ve gelişecektir!

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir