Anadolu, Dünyanın Sıklet Merkezi -2-

Anadolu toprakları, Dünya üzerindeki savaş, varlık ve yokluk mücadelesinin yaşandığı kara parçasıdır!


Anadolu ve hinterlant bölgesindeki topraklar, dünya üzerinde rezervi tespit edilmiş petrol ve enerji deposudur!

Anadolu toprakları semavi dinlerin ve tüm peygamberlerin, Sonsuz Kudret sahibi Yüce Allah tarafından gönderildiği bir bölgenin de adıdır!

Anadolu toprakları veya bölge insanları neden bu savaşı vermektedir? Verilen bu savaş veya mücadelenin anlamı nedir?

Anadolu toprakları; emperyalizme, kukla yönetime ve mandacılığa hiçbir zaman geçit vermediği için yaşanmaktadır, tüm bu savaşlar!

Bu savaşlar bazen doğrudan, bazen de örtülü bir şekilde, vesayet ve vekâlet örgütleri üzerinden yürütülmektedir, bu topraklarda!

Anadolu topraklarının insanları, dünya üzerinde nerede bir mazlum görse ve zulüm varsa; sömürü, adaletsizlik ve emperyalizmin olduğu her yere ulaşmak ve gerekeni de yapmak için canını vermekten kaçmamıştır.

Anadolu insanı, imanın gereği olarak, bu saldırılara asla geçit vermeyecek, mazlumun derdi ile hem dert olacaktır!

Türk Devleti; tarihin, kültürün, coğrafyanın ve medeniyetin yüklemiş olduğu sorumluluk gereği, Avrasya Büyük Satranç tahtasında, OYUN Kurucu olmak zorundadır!

rk; Adalet ehli, Hakikat temsilcisi ve mazlumların da hamisidir!

Avrasya ve Afrika bölgesinde, yüz yıllardır devam eden emperyalist sömürü ve yıkımlar, eskiden olduğu gibi artık devam edemeyecektir!

Adalet ehli ve Adalet dağıtan, Hakikat ehli ve Hakikatin temsilcisi ve Mazlum Miletlerin hamisi, Kadim Türk Devleti, insanı yaşat ki devlet yaşasın ülküsü ile sahaya inmiştir!

İçerideki siyasi gelişmeleri nasıl okumalıyız? İçeride, birileri siyasi olarak neden kaos peşindedir? Plan nedir?! Nereye varmayı düşünüyorlar? Kim veya kimler adına hareket ediyorlar!

Peki, tüm bunlar olurken Devlet nerededir?! Devlet eskiden olduğu gibi bu sürece seyirci midir? Türk Devleti, Kadim Türk Devlet Aklı ile çok güçlü ve her an teyakkuz halindedir!

Türk Devleti, devletin varlığı ve Türk Milletinin birliğine halel getirebilecek herhangi bir girişime asla müsaade etmeyecektir! Böyle bir girişimde, Osmanlı tokadı her an tepelerine inecektir!

Türk Devletinin başkaca bir tercihi yoktur! Dünya için yeni bir düzen ve sistematiğin tam arifesi ve eşiğindeyiz! Türk Devleti olmadan, dünya ve bölgemizdeki barış ve huzuru sağlama adına, yenidünya düzeni ve sistematiği kurulamaz!

Anadolu kara parçasına hâkim olmak isteyen küresel ve emperyalist sistemin bölgemizde, kirli tezgâhları bitmeyecektir. Varlığını devam ettirebilmesi için bu topraklara ihtiyacı vardır. Ancak ve ancak hayat damarları, bu kara parçasında bulunmaktadır.

Bölgemizde, kirli oyun ve sinsi tezgâh, küresel ve emperyalist güçler sınırlarımızda ki terör örgütlerine lojistik destekleri alenen devam ettirmekte olduğu bir zaman diliminde!

Türk devleti ve milleti; 100 yıl önce bir hata yaptı; masum gibi görünen ve başlayan bir yürüyüşle, milyonlarca vatan evladını ve kocaman bir imparatorluğun parçalanması ile bedelini ödemiştir!

Asil Türk Milleti, böyle bir bedeli asla ödemeyecektir. Bedeli ne olursa olsun, tüm ihanet girişimleri ve kalkışmalarına karşı, devlet olmanın ‘Otoriter’ yüzü ile gerektiği oranda, cevabı verecektir!

Tüm içerideki bizden görünümlü, tip bizden çipleri küresel ve emperyalistlerin elindeki işbirlikçiler, taşeronlar ve onların destekçileri ağababaları, böylece bilmelidir.

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir