21. Yüzyıl ve TÜRK  ASRI!.

Emperyalist devletler ve küresel güçler;  200 yıl önce, Avrasya bölgesinde ki; yer altı ve yerüstü kaynaklarını; kendi ülke halklarının refahı ve gelişmesi,  zenginliklerine de zenginlik katmak adına; kirli bir plan ve sinsi ir boyun hazırlamıştır!   

Kendi Ulusal çıkarları adına; Dünya üzerinde güç olabilecek ve dünya siyasetinde söz sahibi olması muhtemel bir devlet kalmaması gerekmektedir! Aksi halde VAR olamazlar!

Dünya üzerinde sahnelenen kirli oyunun birinci perdesi,  2. Dünya savaşı dönemine kadar devam etmiştir!

Emperyalist devletler ve küresel güçler, dünya üzerindeki sömürülerinin devam etmesi için sahnelemekte oldukları büyük oyunun ikinci perdesini,  ikinci dünya savaşının hemen akabinde sahneye koymaya başladı!

Dün ya Halkları; Küresel güçler ve küresel sermayenin, dünya üzerindeki kirli plan ve sinsi oyunları çerçevesinde; sadece izlemekle ve sahnelenen oyunda bir figüran olmaya devam edecek midir? Yoksa Uyanmanın tam vakti midir? Küresel kirli oyunlar sahne alamayacaktır!

Dünya emperyalistleri ve küresel sermayenin, dünya halklarının geleceğini karartmak ve sömürülerinin devamı noktasında, hegemonyalarının inkıtaa uğramaksızın sürdürülmesi gerekir!  Aksi halde YOK olacaklarını biliyor ve SÖMÜRÜ olmadan VAR olmazlar!

Günümüzde; Kirli plan çerçevesinde, Ortadoğu ve Avrasya kıtasında, vesayet ve vekâlet savaşları ile 200 yıllık bir planın devamı, sinsi oyunun son perdesi;  ‘büyük oyun-3’ sergilenmekte ve sahneye konulmaktadır!

Dünya kara parçasının en büyüğü,  dünya nüfus oranının 3/1’nin yaşadığı, dünya enerji, petrol ve ticaretinin çok büyük bir oranının gerçekleşmekte olduğu ‘ Avrasya ‘ bölgesinde büyük oyunu gerçekleştirmeye çalışıyorlar! Fakat nafile!

Dünya emperyalistleri ve küresel sermayenin, refah ve hayatiyetlerinin sürekliliği için ihtiyaç duydukları enerji ve petrol, Avrasya bölgesinde bulunmaktadır!

Bölgemizdeki vekâlet savaşları ve kan, çıkarlar için akmaktadır! Bölgemizde devam eden vekâlet ve vesayet savaşları, hegemonyaya hizmet etmektedir! Avrasya enerji havzasının kontrolü, denetimi ve hegemonya çerçevedeki; kirli plan ve sinsi oyunun ayak sesleri!

Kontrol edilebilir ve yönetilebilir bir Türkiye karşılarında bekleşmekteler!

Dünya tarihi yeniden bölgemizde yazılmaktadır! Türk Devleti;  yazılmakta olan yeni tarihte; sıklet ve denge unsurudur!

Türkiye’nin olmadığı bir plan; bölgemizde ve dünyada, yok hükmündedir! Tarih, yeniden, bölgemizde ve TÜRKİYE olmadan yazılamayacaktır! Türkiye’nin içinde olmadığı bir plan; Orta Doğu, Afrika ve Avrasya kıtasında sahnelenemeyecektir! 

Türk; Adalet ehli ve Adaleti dağıtandır! Türk; Hakikat ehli ve Hakikatin temsilcisidir! Türk; mazlum halkların hamisi, demektir! Türk; İhya ve inşa demektir!

Türklerin tarihinde, SÖMÜRÜ ve ZULUM asla yoktur! 21. Yüzyıl, tarihte olduğu gibi mazlumların BARIŞ ve HUZUR içinde yaşadığı, yeni bir TÜRK ASRI olacaktır!

Şehirde; Latin külahı görmektense, Türk sarığını yeğlerim, dönemi de, başlamak üzeredir!

Yazılarımda sürekli olarak vurguladığım; Selçuklu – Horasan geleneğinden gelen; TÜRK bir LİDER önderliğinde; Ehliyet ve Liyakat temelli, Adalet ve Hakkaniyet üzere bina edilmiş;  yeni bir devir ve dönem başlıyor!

Yayınlayan

ahmetunver

Ahmet Ünver; İletişim Uzmanı; İletişim, Kurumsal İletişim, Halkla İlişkiler, Reklam, Marka, Marka Yönetimi, Marka İletişimi, Kurumsal İtibar, Kurumsal İtibar Yönetimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir